Νεαρή Γαλλίδα εγκλωβίστηκε στη μέση της αλυκής Λάρνακας

Νεαρή Γαλλίδα εγκλωβίστηκε στη μέση της αλυκής Λάρνακας με αποτέλεσμα να υποστεί μικροτραύματα. Χώθηκε στην αλυκή μέχρι τα γόνατα.

Η ώρα 13.45 το μεσημέρι της Κυριακής, λήφθηκε κλήση για απεγκλωβισμό νεαρής Γαλλίδας, η οποία εγκλωβίστηκε σε μήκος 500 μέτρων περίπου από τα όρια του δρόμου εντός στη μερικώς αποξηραμένη αλυκή Λάρνακας. Είχε ως στόχο να περπατήσει μέσα στην αλυκή με τον σύντροφό της, ο οποίος κατάφερε να επικοινωνήσει με την αστυνομία και την Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσουν τη νεαρή Γαλλίδα.

Ανταποκρίθηκε ομάδα

και όχημα διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας ‘’Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου’’. Με ειδικό εξοπλισμό, σχοινιά και φορείο μεταφέρθηκε σε ασφαλισμένο χώρο και στη συνέχεια, αφού της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Η νεαρή υπέστη ελαφρά ηλίαση και μικροτραύματα στα ποδιά από τους κρύσταλλους του αλατιού.

Στο κέντρο της αλυκής μέρα μεσημέρι σε συνδυασμό με την αντανάκλαση από το αλάτι, επικρατούσαν θερμοκρασίες πέραν των 50 βαθμών κελσίου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επεξεργάζεται λύσεις για το συγκεκριμένο σημείο, καθώς είναι άκρως επικίνδυνο για τους περαστικούς, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις επιχειρούν να εισέλθουν εντός της αλυκής, μια και θεωρούν πως το έδαφος είναι στεγνό, κάτι που δεν ισχύει.

Keywords
Τυχαία Θέματα