Νίκησε στο Αγρίνιο ο Ερμής Αγιάς

21:22 12/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με νίκη συνέχισε η ομάδα του Ερμή Αγιάς τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής μπάσκετ, αυτή τη φορά εκτός έδρας επί του ΑΟ Αγρινίου με 67-74. Η ομάδα της Αγιάς αντιμετώπισε το Αγρίνιο σε ένα κατάμεστο γήπεδο και κατάφερε να πάρει μια παλικαρίσια νίκη αφού οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες του Γρηγόρη Γιασσάρη παίζοντας καλή άμυνα και βρίσκοντας τις λύσεις που έπρεπε στην επίθεση κατάφεραν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα.

Η νίκη αυτή διατηρεί τον Ερμή

στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και σίγουρα στην αρχή του δευτέρου γύρου φαίνονται πλέον οι διαθέσεις για διάκριση στην κατηγορία και η ικανότητα της ομάδας της Αγιάς να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις κάθε αγώνα.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 14-16, 28-29(ημ.), 48-50,67-74
Για την ομάδα του Ερμή Αγιάς αγωνίστηκαν οι:
(Γιασσάρης): Τσαμπαλής 11(3), Γκανέτσας 1, Μηλιώνης, Νταλός 2, Χαλκιάς, Κόμματος 13(2), Περρωτής 14, Τριανταφύλλου 14(2), Βαβάτσικος 5, Φαρμάκης Θ., Γούλας 14(4), Αγαπίου, Φαρμάκης Β.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Ερμή Αγιάς την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγιάς με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ Πολυγύρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα