Την πίτα τους έκοψαν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Πυργετού

21:14 12/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Σαν δημοτική αρχή θα βρισκόμαστε πάντα κοντά και δίπλα στην Τρίτη ηλικία » αυτά τα λόγια ανήκουν στον δήμαρχο Τεμπών Κώστα Κολλάτο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση του ΚΑΠΗ Πυργετού και τους ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία σε όλους, ενώ τόνισε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα κοντά στην Τρίτη ηλικία και θα προσπαθεί για το καλύτερο για όλους τους Δημότες ,εξέφρασε την χαρά του για την μεγάλη συμμετοχή

και ζωντάνια των μελών των ΚΑΠΗ στην όμορφη αυτή εκδήλωση, δηλώνοντας και αυτός την αμέριστη υποστήριξη στα μέλη των ΚΑΠΗ.


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ένα πρόσωπο αγαπητό στην περιοχή του Πυργετού όπου βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και δεν είναι άλλος από τον Αντιπρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΑΣΩ και ιατρό κ. Αθανάσιο Καργιώτη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Δημήτρης Τσέτσιλας , οι Αντιδημάρχοι κ. Αχιλλέας Διψάνας και Αστέριος Σαίτης, οι Δημοτικοί Συμβούλοι κ. Ευθύμιος Μπουζέκης ,Χρήστος Τσάτσαρης, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Λάμπρος Ζάρρας, ο Προέδρος Τοπικής Κοινότητας Πυργετού κ. Αθανάσιος Λαίνας, το μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλης Ρούπας, η πρόεδρος τοπικής κοινότητας Μακρυχωρίου κα Άννα Μαγαλιού -Καραπάνου ,μέλη Τοπικών Κοινοτήτων συλλόγων και φορέων της περιοχής .
Ακολούθησε κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα κάτι το οποίο ευχαρίστησε πάρα πολύ τους παρευρισκόμενους ηλικιωμένους καθώς ακόμη η βραδιά πλαισιώνονταν με δημοτική και λαϊκή ορχήστρα , ενώ ο χορός είχε την τιμητική του.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση πραγματοποίησε και ο αντιδήμαρχος Τεμπών κ. Αχιλλέας Διψάνας καθώς και ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Πυργετού κ. Αθανάσιος Λαίνας .
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία ο ιερέας του χωριού Αιδεσιμότατος Πατέρας Αλέξανδρος Ρούσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα