Νέες θέσεις σε παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

12:26 19/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μία δεύτερη ευκαιρία να φιλοξενηθούν σε παιδικούς σταθμούς παιδιά που έμειναν εκτός του προγράμματος: Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής λόγω εξάντλησης κονδυλίων, δίνει η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης. Επιλαχόντες γονείς ή κηδεμόνες που δεν έλαβαν την αξία τοποθέτησης για δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους σε δομές που επιθυμούν, παρόλο που πληρούσαν τις προϋποθέσεις , έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ξανά αίτηση.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να υποβάλουν σε αρχείο

μορφής pdf στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]. Tα παρακάτω έντυπα που θα βρουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και, συγκεκριμένα, στην πρόσκληση για χορήγηση πρόσθετων αξιών τοποθέτησης:

ΑΙΤΗΣΗ -ΔΗΛΩΣΗ για τη χορήγηση πρόσθετων Αξιών Τοποθέτησης και ΒΕΒΑΙΩΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ του φορέα/δομής για κάθε παιδί, ότι διαθέτει θέση στη συγκεκριμένη Δομή και Κατηγορία.

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης θα χορηγήσει την αξία τοποθέτησης σε όσους εκδηλώνουν ενδιαφέρον ανάλογα με τη μοριοδότηση που έχουν λάβει από την αρχική διαδικασία επιλογής. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η 25η Σεπτεμβρίου.

Αλεξάνδρα Μανούση

Keywords
Τυχαία Θέματα