Νέα Λάρισα : Πρωτοβουλίες για αυτοδιοικητικό διάλογο

19:46 27/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συγκέντρωση στελεχών και φίλων πραγματοποιεί την Πέμπτη 1 Ιουνίου η δημοτική παράταξη «Νέα Λάρισα» ενόψει των εκλογών του 2019. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 7:30 μ.μ. στο καφέ «HOOPS» (θέατρο ΟΥΗΛ).

Στην ανακοίνωση της η Νέα Λάρισα αναφέρει τα εξής:

Στην εκδήλωση μας στα τέλη Φεβρουαρίου για τη νέα

χρονιά ανακοίνωσα πως, η Νέα Λάρισα θα αναλάβει πρωτοβουλίες για ένα Πολιτικό Αυτοδιοικητικό Διάλογο ενόψει των εκλογών του 2019. Διάλογο με κάθε Αυτοδιοικητική παράταξηκαι κίνηση, με τους φορείς της πόλεις και τους πολίτες.

Διάλογο σε μία βάση ενός βασικού πλαισίου αρχών και αξιών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, για την τοπική κοινωνία και φυσικά, για τη Λάρισά μας. Διάλογος χωρίς προϋποθέσεις και προαπαιτούμενα. Στη βάση μόνο μίας κοινής αντίληψης ανιδιοτελούς προσφοράς για την πόλη και πραγματικής αλλαγής πορείας προς το μέλλον.

Συμπαρατάσσοντας δυνάμεις που αναζητούν χωρίς κομματικές παρωπίδες και ιδεοληψίες μία νέα αρχή για τη νέα Λάρισα που ονειρευόμαστε να είναι μία ανθρώπινη πόλη του αύριο.

Η κατάληξη του ευρύ αυτού διαλόγου θέλουμε να είναι ένα Αυτοδιοικητικό πλειοψηφικό Κίνημα μίας δημιουργικής ανατροπής και ενός δυναμικού άλματος προς τα εμπρός για την πόλη μας.

Η ανακοίνωση αυτή φυσικά δεν ήταν προσωπική. Ήταν μία κοινή αντίληψη που διαπιστώθηκε σε συναντήσεις στελεχών της παράταξης που προηγήθηκαν.

Δεν είναι μία κίνηση «εκλογικής»στρατηγικής της κίνησης ή «προσωπικής αναζήτησης». Αφού αποφασίσαμε να γίνει έγκαιρα 2 χρόνια πριν τις εκλογές και όχι ευκαιριακά αλλά, και χωρίς προαπαιτούμενα.

Είναι μία συλλογική αντίληψη που έγκαιρα προχωρούμε στην υλοποίησή της όπως ακριβώς αναδείχθηκε στον εσωτερικό μας διάλογο. Σεβόμενοι τον κόσμο που μας εμπιστεύθηκε το Μάιο του 2014 αλλά, και όλον τον κόσμο που στα 3 αυτά χρόνια εκδηλώνει και αναγνωρίζει τη συνεπή στάση μας και την προσφορά μας στα δημοτικά πράγματα της πόλης.

Στα πλαίσια λοιπόν, της υλοποίησης – έναρξης αυτής της διαδικασίας η Νέα Λάρισα θα πραγματοποιήσει μία συγκέντρωση στελεχών και φίλων την Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00μμ στο ξενοδοχείο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ».

Εκεί θα συναποφασίσουμε τον «οδικό χάρτη» των πρωτοβουλιών μας και των επαφών που θα έχουμε, το βασικό πλαίσιο με το οποίο θα κάνουμε τις συναντήσεις και, μία «Συντονιστική Επιτροπή» υπό τον επικεφαλής της Νέας Λάρισας που θα αναλάβει να πραγματοποιήσει τις συναντήσεις αυτές και να ενημερώνει βέβαια όλους για τα αποτελέσματά τους.

Η «Συντονιστική Επιτροπή» θα αποτελείται από την 3μελή δημοτική ομάδα της Νέας Λάρισας πλαισιωμένη από έναν αριθμό στελεχών (4-6 ακόμη, αυτό και το ποιοι θα το αποφασίσουμε στην συγκέντρωση της Πέμπτης).

Keywords
Τυχαία Θέματα