Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής: Ο… «πρωτάρης» με τον τίτλο

21:06 27/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πρώτο του παιχνίδι στη Γ εθνική κατηγορία ετοιμάζεται να δώσει την Κυριακή ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής που θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Ηράκλειας τον Αετό Ορφανού.

Η ομάδα που κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ε.Π.Σ. Σερρών έδειξε στα τελευταία της φιλικά παιχνίδι ότι μόνο εύκολη αντίπαλος δεν θα είναι για τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα «χτίστηκε» από τον τεχνικό διευθυντή Παντελή Κρυστάλλη και τον «μπαρουτοκαπνισμένο» στα Σερραϊκά γήπεδα προπονητή Μίλτο Δουλγέρη σε συνεργασία με τη διοίκηση του Δημήτρη Ράπτη που χωρίς

φανταχτερά λόγια και τυμπανοκρουσίες έδωσαν το στίγμα ότι η ομάδα εκπροσωπεί ολόκληρη την περιοχή της Ηράκλειας. Άλλωστε και η έδρα της ομάδας θα είναι το γήπεδο της Ηράκλειας.

Από το πρώτο φιλικό κόντρα στη Δόξα Δράμας

Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται κυρίως από νέα φιλόδοξα παιδιά, τα περισσότερα με καταγωγή από το Νομό Σερρών που έχουν να κερδίσουν πολλά από τη συμμετοχή τους σε ένα πρωτάθλημα της Γ εθνικής αλλά και από τους πολύ έμπειρους συμπαίκτες τους Σάκη Γκόγκα και Παντελή Κρυστάλλη που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα Ελληνικά γήπεδα. Κοντά σε αυτούς και παίκτες νέοι σε ηλικία αλλά με πολλές παραστάσεις όπως ο Κώστας Αγγελίδης και ο Άγγελος Κούτλας.

Ο «μπαρουτοκαπνισμένος» στα Σερραϊκά γήπεδα Μίλτος Δουλγέρης στον πάγκο της Καρπερής

Μίλτος Δουλγέρης: «Ομάδα που θα χτυπάει όλα τα παιχνίδια»

Το παιχνίδι που αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε για τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής ήταν το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου με τους περσινούς πρωταθλητές της Ε.Π.Σ. Σερρών να κερδίζουν με σκορ 1-0 με γκολ του Νίκου Μπίνστη. Αυτό ήταν το έβδομο φιλικό παιχνίδι για την Καρπερή με τον Μίλτο Δουλγέρη να μένει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για τα συμπεράσματα του από το τελευταίο τεστ της ομάδας του: «Ήμασταν πολύ καλοί, ικανοποιητικοί θα έλεγα. Είχαμε κάποιες στιγμές που δείξαμε κάποιες αδυναμίες στις οποίες θα δουλέψουμε. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Το τελευταίο μας φιλικό ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ κόντρα σε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, που είναι πιο έτοιμη από εμάς και οι περισσότεροι παίκτες της είναι τρία χρόνια μαζί. Δείξαμε χαρακτήρα. Κρατάμε όμως χαμηλούς τόνους. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά. Θέλουμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα χτυπάμε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε σε καλό δρόμο, κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Στα τρία τελευταία φιλικά παιχνίδια δείξαμε θετικά πράγματα. Είναι καλό για εμάς ότι πήγε πίσω το πρωτάθλημα, μας έδωσε χρόνο να δουλέψουμε. Κρατάμε χαμηλά την μπάλα».

Παντελής Κρυστάλης και Σάκης Γκόγκας που έχουν «φάει» τα γήπεδα με το… κουτάλι συνθέτουν ένα δυνατό δίδυμο στην επίθεση της Καρπερής

Στα τελευταία τρία φιλικά παιχνίδια

Καρπερή-ΑΠΕ Λαγκαδά: 0-0

Καρπερή- Αγροτικός Αστέρας: 1-1

Καρπερή- Παραλίμνιo: 1-0

Την Κυριακή ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής θα υποδεχθεί στην Ηράκλεια στις 16:00 τον Αετό Ορφανού

Τη μέρα της συμφωνίας με τον πολύπειρο επιθετικό Σάκη Γκόγκα

Ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής απέκτησε τους:

Βασίλης Κασίμης (τερμ. Πανσερραϊκός)

Πρόδρομος Χατζηδάκης (τερμα. Ιάσων Αυγής)

Κώστας Αγγελίδης (αμυντ. ΑΠΕ Λαγκαδά)

Φώτης Ζάντσιος (αμυντ. Οδυσσέας Αναγέννησης)

Γιάννης Νέδος (αμυντ. Καστοριά)

Άγγελος Κούτλας (μέσος Οδυσσέας Αναγέννησης)

Θανάσης Σελαλματζίδης (μέσος Απόλλων Παραλιμνίου)

Σάκης Γκόγκας (επιθ. Ελπίδα Σκουτάρεως)

Παντελής Κρυστάλλης (επιθ. ΑΠΕ Λαγκαδά)

Κώστας Κυρικτσής (επιθ. ΑΠΕ Λαγκαδά)

Φώτης Κωνσταντίνου (επιθ. Πανσερραϊκός, Νέστος)

Γιάννης Χριστοφορίδης (επιθ. Πανσερραϊκός)

Keywords
Τυχαία Θέματα