Με τον αντιπεριφερειάρχη Γ. Κίτσιο συναντήθηκε το Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ

14:45 1/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ Λάρισας συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Απασχόλησης και Εμπορίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιώργος Κίτσιος , τα οποία και τον ενημέρωσαν για βασικά ζητήματα του δημόσιου τομέα, όπως «η υποστελέχωση του συνόλου σχεδόν των Δημοσίων Υπηρεσιών της Π.Ε. Λάρισας . Κρίσιμοι,για την κοινωνία και τα λαϊκά στρώματα, τομείς, όπως αυτοί της Υγείας, της Παιδείας, των Ασφαλιστικών Ταμείων , βρίσκονται εδώ και καιρό στα όρια των δυνατοτήτων λειτουργίας τους ενώ το επίπεδο

υπηρεσιών που παρέχουν υπολείπεται κατά πολύ των αναγκών των πολιτών και η ίδια η λειτουργία τους, ουσιαστικά, εξασφαλίζεται χάριν της αυτοθυσίας, σε πολλές περιπτώσεις, των εργαζόμενων, υποστήριξε οι εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ.

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε επίσης αναφορά στην πρόσληψη προσωπικού με ελαστικές εργασιακές σχέσεις. «Ως συνδικαλιστικό κίνημα διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη μισθολογικά και εργασιακά δικαιώματα» επανέλαβαν οι συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ.

Από την πλευρά του ο κ. Κίτσιος προτίθεται να φέρει προς συζήτηση σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού ΣυμβουλίουΘεσσαλίας, θέματα εργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα