Με το βλέμμα στα Τρίκαλα προετοιμάζεται ο ΓΣΛ – Φάρος

10:38 7/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στον αγώνα του Σαββάτου με τα Τρίκαλα στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας – Φάρος που ξεκίνησε την προετοιμασία του ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος να πετύχει τη νίκη.

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν ότι με νίκη η ομάδα τους θα αποκτήσει άλλον αέρα και σταθερότητα στην κατηγορία και ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την πλευρά του ο τεχνικός του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας – Φάρος Θανάσης Σκουρτόπουλος φροντίζει να υπενθυμίζει στους παίκτες του τις ιδιαιτερότητες που

κρύβει η αναμέτρηση του Σαββάτου που συγκεντρώνει και τα στοιχεία ενός τοπικού ντέρμπι καθώς πρόκειται για δυο Θεσσαλικές ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, δηλαδή, την παραμονή στην κατηγορία.

Στις προπονήσεις παίρνει μέρος και ο Χόλ ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ωστόσο δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τα Τρίκαλα.

Στο μεταξύ από χθες ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τα Τρίκαλα στο κλειστό της Νεάπολης, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 4.30 μ.μ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γυμναστικού οι τιμές είναι:

– 10 ΕΥΡΩ (γενική είσοδος)

– 15 ΕΥΡΩ (VIP)

Τα παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο ΔΩΡΕΑΝ.

Επίσης, λειτουργεί παιδική κερκίδα για παιδιά 15 ετών και κάτω τα οποία θα εισέρχονται στο γήπεδο με προσκλήσεις τις οποίες θα μοιράσουν εντός των ημερών αθλητές της ομάδας μας σε σχολεία της πόλης.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της ομάδας μας, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030).

Ώρες λειτουργίας των γραφείων, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 2μ.μ. και 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. και Σάββατο 10 μ.μ. – 2 μ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα