Με την κορυφή δεν το …πιστεύει. Ήττα με 1-2 από τον Απόλλωνα

21:31 1/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε ο Πανσερραϊκός στην έδρα του από τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 24η αγωνιστική της Football league.

Οι «κόκκινοι» άργησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα να… πιστέψουν, ανήμερα πρωταπριλιάς, ότι μπορούν να κόψουν βαθμούς από τον πρώτο και αήττητο αντίπαλο τους. Έτσι «απουσίαζαν» στο πρώτο ημίχρονο από τον αγωνιστικό χώρο με τον Απόλλωνα να προηγείται σχετικά εύκολα 2-0.

Ο Στέργιος Τσιμίκας πανηγυρίζει το
ωραίο γκολ που πέτυχε

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός το… πίστεψε και βγήκε στην επίθεση, μείωσε το σκορ με τον Στέργιο Τσιμίκα αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι περισσότερο κι έτσι ακόμα μια ομάδα της κορυφής (μετά τις Λαμία και Τρίκαλα) πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες. Βέβαια ο Απόλλων έδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ένα ρόστερ «γεμάτο» από έμπειρους παίκτες (στον πάγκο έμειναν Πετρόπουλος και Ρομάνο). Το ότι οι δύο ομάδες έχουν πλέον 29 (!!!) βαθμούς διαφορά ενώ για πολλά χρόνια ο Απόλλων έφευγε ηττημένος από τις Σέρρες (έκανε 20 χρόνια για να κερδίσει) δείχνει ότι οι εποχές άλλαξαν και ο Πανσερραϊκός είναι πλέον σε άλλη κλίμακα και δεν μπορεί να βασίζεται μόνο στην ιστορία του.

Καλές εντυπώσεις άφησε ο Ιρανός Ντοράγκι που αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός

Βασικός ο Ντόραγκι

Βασικός για πρώτη φορά σε παιχνίδι του Πανσερραϊκού ήταν ο Μομπίν Ντοράγκι. Ο 23χρονος Ιρανός αγωνίστηκε στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα (ο Στέβιτς ήταν τιμωρημένος) ξεκίνησε μέτρια αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα ανέβασε την απόδοση του, έκανε εξαιρετικές σέντρες και διακρίθηκε κυρίως επιθετικά (στην άμυνα έχει κάποιες αδυναμίες).

Το φιλμ του αγώνα:

6ο Σουτ του Σιατραβάνη έξω από την περιοχή, έδιωξε με τη γροθιά ο Ρίστιτς.

18ο Διαγώνιο σουτ του Περογαμβράκη, ο Ρίστιτς έπεσε και απομάκρυνε τη μπάλα.

19ο ΓΚΟΛ! Σέντρα του Κονέ από τα δεξιά, ο Ρίστιτς μπερδεύτηκε με τους αμυντικούς του, δεν μπόρεσε να απομακρύνει, κάτι που δεν κατάφερε ούτε ο Βοσκόπουλος που πήδηξε για την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Αλέξανδρο Περογαμβράκη που με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Σέρβου τερματοφύλακας ανοίγοντας στο σκορ (0-1).

21ο Σουτ του Ρούτση έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

Δύο φορές πανηγύρισαν οι πρωτοπόροι στις Σέρρες

31ο ΓΚΟΛ! Ο Σάββας Σιατραβάνης έπαιξε το 1-2 με τον Διαμαντόπουλο και με εκπληκτικό τεχνικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Ρίστιτς κάνοντας το 0-2.

46ο Μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Γκούρτσα, η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από τα δοκάρια του Χιώτη

Μετά το εξαιρετικό σουτ του Τσιμίκα η μπάλα στα δίχτυα του Χιώτη

52ο ΓΚΟΛ! Μετά από σέντρα του Ντοράγκι από τα δεξιά, ο Στέργιος Τσιμίκας από το ύψος της μεγάλης περιοχής με ένα ωραίο δυνατό σουτ έκανε το 1-2 για τον Πανσερραϊκό.

54ο Με το στήθος ο Γκούρτσας τροφοδότησε τον Ρούτση, σουτ του τελευταίου η μπάλα πέρασε άουτ.

59ο Σέντρα του Ρούτση, κεφαλιά του Γκούρτσα μέσα από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.

61ο Μετά από σέντρα του Σιατραβάνη, ο Ρίστιτς με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε μπροστά από τον Διαματόπουλο.

62′ Δυνατό σουτ του Σιάκκα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ

66′ Σουτ του Τσιάρα έξω από την περιοχή, ο Ρίστιτς μπλόκαρε τη μπάλα.

Οι αρχηγοί Σιάκκας και Δεληζήσης με τους διαιτητές του αγώνα

Πανσερραϊκός (Π. Διλμπέρης): Ρίστιτς, Ιωαννίδης, Ντόραγκι(86ο Τσελεπίδης), Καψάλης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας(84ο Πόζογλου), Γαβριηλίδης, Φούσου(70ο Κανούλας), Τσιμίκας, Ρούτσης, Γκούρτσας

Απόλλων Σμύρνης (Ακ. Μάντζιος): Χιώτης, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης(81ο Κύργιας), Χιντζίδης, Πάνος, Ομπόντο, Κονέ, Σιατραβάνης, Περογαμβράκης(81ο Αλμπάνης), Διαμαντόπουλος, Μπαρμπόσα(65ο Τσιάρας)


Ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Παναγιώτης Μονεμβασιώτης (με το καπέλο) παρακολούθησε τον αγώνα με τους λιγοστούς φιλάθλους της ομάδας του

Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Κελάζογλου (Χαλκιδικής)

4ος: Μαρόπουλος (Μακεδονίας)

Μια μεγάλη νίκη θέλει ο Παναγιώτης Διλμπέρης

Παναγιώτης Διλμπέρης: «Χρειαζόμαστε μια μεγάλη νίκη»

Για την έλλειψη ποδοσφαιρικού θράσος από την ομάδα του μίλησε στη συνέντευξη τύπου ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού είπε: «Το παιχνίδι είχε δύο ημίχρονα. Υπάρχει τεράστιο θέμα στο πρώτο ημίχρονο όσον αφορά τη συνοχή των γραμμών μας, τις αποστάσεις και με αρκετά παράπονα όσον αφορά τους παίκτες του άξονα γιατί διατηρήσαν πολύ μεγάλες αποστάσεις έτσι ώστε και με χώρους να λειτουργήσει από τον άξονα ο αντίπαλος κι εμείς να σταματήσουμε να είμαστε δημιουργικοί. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό. Είχαμε ευκαιρίες, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, πετύχαμε το γκολ, το κυνηγήσαμε μέχρι το τέλους πιστεύω αρκετά παθιασμένα και το αναγνώρισε αυτό και ο κόσμος στο τέλος αλλά νομίζω ότι μας λείπει η μεγάλη νίκη κι επειδή σιγά σιγά τα παιχνίδια λιγοστεύουν πρέπει να την αναζητήσουμε οπωσδήποτε. Ο λόγος που ζητάω να γίνει μια μεγάλη νίκη είναι γιατί θεωρώ ότι σήμερα στο πρώτο ημίχρονο αυτό το οποίο έλειπε από εμάς ήταν το ποδοσφαιρικό θράσος που απαιτείται για να κερδίσεις μια αήττητη και πρωτοπόρο ομάδα ενώ από εκεί και μετά σαν να λυθήκαν τα πόδια μας, απελευθερωθήκαμε και παίξαμε καλύτερα»

Έδωσε μάχες ο Γκούρστας αλλά αυτή τη φορά έμεινε μακρυά από το γκολ

-Για τις ήττες από τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα είπε:

«Αν δούμε τα παιχνίδια νομίζω μόνο με τον Αγροτικό Αστέρα και τα Τρίκαλα πήραμε βαθμούς κόντρα στις ομάδες που βρίσκονται πάνω από εμάς βαθμολογικά ενώ σχεδόν καμία από τις υπόλοιπες δεν μας έχει κερδίσει. Τις περισσότερες τις έχουμε κερδίσει. Αυτό συμβαίνει λόγω ότι αυτά τα παιδιά λόγω της έλλειψης εμπειρίας δεν έχουν καταλάβει ποια είναι η ποδοσφαιρική τους αξία την οποία εγώ πολλές φορές από αυτό το βήμα την έχω εξάρει και την έχω δηλώσει».

Μετά το τέλος του αγώνα ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην ΕΡΤ3 και στον Γιώργο Στεργιάδη

Άκης Μάντζιος: «Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Άκης Μάντζιος είπε: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και είχαμε τον έλεγχο, δεν επιτρέψαμε στον Πανσερραϊκό να μας απειλήσει και πετύχαμε δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Πανσερραϊκός πέτυχε το γκολ και εκεί έγινε δύσκολο το έργο μας. Κρατάμε ωστόσο τους τρεις βαθμούς. Εδώ που φτάσαμε οι βαθμοί έχουν αξία. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη».

Φώτο: eurokinissi.gr (Τσούτσας Λάσκαρης)

Keywords
Τυχαία Θέματα