«Με Θέα στο Αιγαίο» 29,30 και 31 Ιουλίου στα παράλια της Λάρισας

13:24 20/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Κάλεσμα στους κατοίκους των Δήμων Αγιάς και Τεμπών καθώς και στους επισκέπτες που θα βρεθούν το επόμενο διάστημα στα παράλια του νομού Λάρισας να αγκαλιάσουν τις εκδηλώσεις που θα γίνουν και φέτος με τίτλο «Με θέα το Αιγαίο» απηύθυνε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, παρουσία των εκπροσώπων Αγιάς και Τεμπών, συλλόγων και εθελοντών.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης οι διοργανωτές παρουσίασαν το πρόγραμμα δράσεων που ξεκινούν την Παρασκευή 29 Ιουλίου και ολοκληρώνονται

την Κυριακή 31 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στα παράλια του νομού Λάρισας και κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα στηθούν τέσσερις μουσικές, εννέα θεατρικές παραστάσεις , πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες σε όλος των μήκος των παραλιών από το Σκλήθρο έως το Καστρί – Λουτρό.

Αμέσως μετά τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, μίλησε ο δήμαρχος Αγιάς κ. Αντώνης Γκουντάρας ο οποίος τόνισε πως « «ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα». Ακολούθησε ο εκπρόσωπος του Δήμου Τεμπών, ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Νταφούλης ο οποίος ευχαρίστησε την περιφέρεια Θεσσαλίας και επεσήμανε ότι τέτοιες εκδηλώσεις αναδεικνύουν τον πολιτισμό και τις ομορφιές της περιοχής.
Τελευταία το λόγο πήρε η εκπρόσωπος του Θεσσαλικού Θεάτρου κ.
Keywords
Τυχαία Θέματα