«Με τα φτερά της ψυχής» – Παρουσίαση βιβλίου της Μ. Μαγρίζου

20:54 17/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κλείνοντας τον κύκλο των 20 ετών της παρουσίας της στη λογοτεχνία, η συγγραφέας κ. Μπέττυ Μαγρίζου, παρουσίασε απόψε στο αναγνωστικό κοινό της Λάρισας, το νέο της βιβλίο με τίτλο «Με τα φτερά της ψυχής».

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που αγγίζει τα όρια της αστυνομικής περιπέτειας και του θρίλερ και έχει ως πρωταγωνίστρια ένα 15χρονο κορίτσι με όνειρα να γίνει μπαλαρίνα, την Εύα, που βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα από τη γέννησή της και η οποία απαγάγεται μαζί με άλλες φίλες της. Η πρωταγωνίστρια μπορεί να μην

έχει φτερά στα πόδια της, έχει στην ψυχή της, τόνισε η συγγραφέας στην ΕΡΤ Λάρισας.


«Το βιβλίο είναι αφιερωμένο σε εκείνους που έχουν φτερά στην ψυχή τους. Απευθύνεται σε νέους και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Η Εύα, το όνομα που έδωσα στην πρωταγωνίστρια, είναι υπαρκτό πρόσωπο, και είναι καθηλωμένη από δυσκολίες στην κίνηση. Μου ζήτησε να γράψω για εκείνη και να μεταφέρω τα προβλήματα και την ψυχολογία των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Στο βιβλίο θίγω καυτά και ευαίσθητα θέματα». Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως η έκδοση του βιβλίου συνέπεσε με την Παγκόσμια ημέρα των ΑμΕΑ.

Την εκδήλωση, διοργάνωσαν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων και οι εκδόσεις Αρισταρέτη.

Για το νέο βιβλίο της κ. Μπέττυ Μαγρίζου «Με τα φτερά της ψυχής» μίλησαν ο συγγραφέας, σκηνοθέτης Βαγγέλης Κολώνας, η διευθύντρια Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Λ κ. Μαίρη Χατζητάκη και η φιλόλογος-διευθύντρια του 5ου Γυμνασίου Λάρισας κ. Ζωή Δεληζώνα.

Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Χατζοπούλου δραματοποίησε το κείμενο σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Κολώνα και τον συντονισμό είχε η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Καρυδάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα