Πασίγνωστη ηθοποιός μεταμορφώνεται για ρόλο - Δείτε ποια είναι (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Από τον καιρό που ο Ρόμπερτ ντε Νίρο μετατράπηκε από "πρωταθλητή" του μποξ σε μια μάζα λίπους για τις ανάγκες του ρόλου του στην ιστορική ταινία "Οργισμένο Είδωλο" του Μάρτιν Σκορτσέζε (κινδυνεύοντας, μάλιστα, να προκαλέσει πρόβλημα στην υγεία του), πολλοί είναι οι ηθοποιοί που παίρνουν αυτολεξεί τα διδάγματα της "μεθόδου Στανισλάβσκι" και γίνονται ένα με το ρόλο τους, αλλάζοντας τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά για να "μπουν" καλύτερα στο χαρακτήρα.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με μια από τις ομορφότερες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, η οποία, προκειμένου να παίξει την Τόνια Χάρντινγκ,

την Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ η οποία κατηγορήθηκε ότι συνωμότησε ώστε να τραυματίσει την μεγάλη αντίπαλό της, εκείνη την περίοδο, Νάνσι Κέριγκαν.

Η ηθοποιός, λοιπόν, προκειμένου να παίξει την Χάρντινγκ στα χρόνια μετά το πατινάζ, η ηθοποιός αυτή πήρε πολλά κιλά και μοιάζει κάπως έτσι:

Για όσους απορούν ποια είναι η ηθοποιός, να αποκαλύψουμε ότι πρόκειται για την Μάργκοτ Ρόμπι, την οποία είχαμε πρωτογνωρίσει στον "Λύκο της Γουόλ Στρίτ". Ναι, ΑΥΤΗ την Μάργκοτ Ρόμπι. Απίστευτο!

Margot RobbieΜάργκοτ ΡόμπιΤόνια ΧάρντινγκταινίαπάχοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα