Ζάκυνθος: Πολιτική εκδήλωση για τα δύο χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση

13:00 31/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Μέσα σε δύο χρόνια καταφέραμε πολλά, αλλά όχι όλα όσα θα θέλαμε, όμως, είμαστε αποφασισμένοι να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα ώστε η μάχη για την έξοδο από την κρίση με την κοινωνία όρθια, η εμβάθυνση της δημοκρατίας σε όλα τα επίπεδα και η ενίσχυση του κόσμου της εργασίας να κερδηθεί», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων διακυβέρνησης της χώρας από την πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς.

«Η μάχη αυτή δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει τη σύγκρουση με το καθεστώς

της διαπλοκής που οικοδόμησαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, το οποίο οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία, αλλά και τη σύγκρουση με τις δυνάμεις της ακροδεξιάς, που αναδύθηκαν στο έδαφος της κρίσης», αναφέρει-σε άλλο σημείο-η τοπική κομματική οργάνωση. Προσθέτει, δε, πως «ο αγώνας που ξεκίνησε για την υπέρβαση της κρίσης και την υπεράσπιση της δημοκρατίας, ο αγώνας για το τέλος της λιτότητας και της επιτροπείας στην Ελλάδα, συνεχίζεται».
Τέλος, η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την επέτειο αυτή, πραγματοποιεί πολιτική εκδήλωση-συνεστίαση, στο ξενοδοχείο Caretta Beach Village στο Καλαμάκι, με ομιλητή τον τοπικό βουλευτή και υπουργό δικαιοσύνης, διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων Σταύρο Κοντονή.

Keywords
Τυχαία Θέματα