Με κυνηγετικό όπλο πυροβόλησε τον γείτονα του

10:51 7/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στo Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης ένας 83χρονος ύστερα από λογομαχία που είχε με έναν 64χρονο για προσωπικές τους διαφορές, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και περίστροφο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και στον δεξιό βραχίονα.

Ο τραυματισμένος άντρας διέφυγε πεζός και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μετά την πράξη του ο 83χρονος μπήκε στο σπίτι του μαζί με τη συμβία του κρατώντας κυνηγετικό

όπλο, αρνούμενος να παραδοθεί στους αστυνομικού που έσπευσαν στο σημείο. Μαζί τους βρέθηκαν και ειδικοί διαπραγματευτές και ψυχολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας για να γίνουν οι απαραίτητες διαπραγματεύσεις, χωρίς ωστόσο ο δράστης να συνεργαστεί με τις αστυνομικές Αρχές. Και η 84χρονη σύντροφος του δεν ανταποκρινόταν στις κλήσεις των διαπραγματευτών. Την βρήκαν τραυματισμένη στον αριστερό ώμο και επειδή κινδύνευε η ζωή της, παρουσία δικαστικού λειτουργού έγινε αστυνομική επέμβαση των Ε.Κ.Α.Μ.για να την μεταφέρουν σε νοσοκομείο.

Κατά την επέμβαση, ο 83χρονος, αρνούμενος να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών, αυτοπυροβολήθηκε στην κάτω κοιλιακή του χώρα και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος, σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Από το χώρο του συμβάντος κατασχέθηκε ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο, ένα περίστροφο και πλήθος φυσιγγίων.

Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα