Με Γκούρτσα νίκη στα Χανιά

00:09 13/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την όγδοη φετινή του νίκη πέτυχε ο Πανσερραϊκός κερδίζοντας 1-0 στο γήπεδο του Μάλεμε τον Α.Ο.Χανιά.

Οι «κόκκινοι» πέτυχαν την τρίτη εκτός έδρας νίκη τους φτάνοντας τους 28 βαθμούς και μεγαλώνοντας τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού στους 13. Μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα ο σκόρερ της ομάδας Δημήτρης Γκούρτσας που άρχισε να δείχνει την εκτελεστική του δεινότητα και ο τερματοφύλακας Μποριβόγιε Ρίστιτς που κατέβασε τα… ρολά. Ο Πανσερραϊκός έπαιξε έξυπνα, έκλεισε τους διαδρόμους στο πρώτο ημίχρονο,

ο Ρίστιτς ήταν εξαιρετικός και ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο που κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη.

Ο Ρίστιτς κατέβασε τα… ρολά στα Χανιά

Το φιλμ του αγώνα:

6ο Ευκαιρία με τον Αποστολόπουλο για τα Χανιά, εντυπωσιακή επέμβαση από τον Ρίστιτς.

19ο Σουτ του Βαρούχα, η μπάλα πέρασε άουτ.

21ο Μετά από πάσα του Γκούρτσα, ο Κάκκο πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

27ο Σέντρα του Στέβιτς, ο Γκούρτσας έκανε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από τα δοκάρια του Αθανασίου.

33ο Εκτέλεση φάουλ από τον Κάκκο, ο Γκούρτσας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει το γκολ.

34ο Σουτ του Αποστολόπουλου, ο Ρίστιτς πραγματοποίησε νέα σωτήρια επέμβαση.

45ο Νέα ευκαιρία με τον Αποστολόπουλου αλλά ο κορυφαίος του αγώνα Ρίστιτς έδιωξε με τα πόδια.

50ο Σουτ από τον Καμερουνέζο Ρουνεϊ Βανκεβάι, η μπάλα πέρασε άουτ

56ο Μετά από ωραία προσπάθεια του Κακκο, ο Ρούτσης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

64ο Ο Αποστολόπουλος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ρίστιτς ο οποίος κατέβασε και πάλι… τα ρολά με εξαιρετική επέμβαση.

68ο Ακυρώθηκε γκολ του Βαρούχα αλλά είχε υποδειχθεί σε θέση οφσαϊντ πριν κάνει το σουτ.

71ο Μεγάλη ευκαιρία με τον Κάκο που εκμεταλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας, ο Βασιλείου έδιωξε σε κόρνερ.

77ο ΓΚΟΛ! Μετά από γύρισμα του Ρούτση, ο Δημήτρης Γκούρτσας με γυριστό σουτ έδωσε το πολυτιμό τρίποντο στον Πανσερραϊκό (0-1)

Τρίτο γκολ για φέτος για τον Δημήτρη Γκούρτσα με τη φανέλα του Πανσερραϊκού

ΑΟ ΧΑΝΙΑ(Ν.Παντελής): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης (82ο Ντούμος), Βασιλείου, Ηρακλής, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος, Σταματής, Βαρούχας (74ο Λάσκαρης), Βανκεβάι.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Π.Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Παπατζίκος, Σιάκκας, Καψάλης, Ρούτσης (93ο Ντοράγκι), Φούσου, Τσιμίκας, Κάκκο (75ο Κανούλας), Γκούρτσας (90ο Τσελεπίδης).

Διαιτητής: Ζαχαριουδάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

4ος: Σωτηριάδης (Λασιθίου) Κίτρινες: 63′ Σταματής, 87′ Λάσκαρης – 38′ Ιωαννίδης, 84′ Κανούλας, 90’+1 Ρίστιτς

Περίμενε γκολ από την ομάδα του ο Παναγιώτης Διλμπέρης

Παναγιώτης Διλμπέρης: «Σίγουρος για το γκολ»

Βέβαιος ότι η ομάδα του θα σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο δήλωσε στη συνέντευξη ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού μετά τη νίκη της ομάδας του είπε: «Μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς στην προσπάθεια που κάνουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας όσο γίνεται νωρίτερα και απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη η ομάδα των Χανίων, έκανε περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσε να προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι και ήμουν σίγουρος ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα σκοράραμε. Βάλαμε το γκολ, διαχειριστήκαμε το αποτέλεσμα και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Συνεχίζουμε, γιατί έχει σχεδόν ένα γύρο ακόμα».

Νίκος Παντέλης: «Αυτοκτονήσαμε»

Ο Νίκος Παντέλης στάθηκε στις δηλώσεις του στις ευκαιρίες της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο. Ο προπονητής των Χανίων είπε: «Αυτοκτονήσαμε. Όλη την εβδομάδα λέγαμε ότι με ενδεχόμενη νίκη θα πατούσαμε γερά στην κατηγορία, στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να μη νικήσουμε. Στο πρώτο 20λεπτο μπήκαμε πολύ δυνατά και είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες, ειδικά με τον Σταματή στο πρώτο λεπτό. Θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει δύο γκολ και να έχει αποκτήσει άλλη τροπή το παιχνίδι. Στο δεύτερο αγχωθήκαμε πολύ. Είπα και στους ποδοσφαιριστές ότι είναι νόμος στη Β’ Εθνική. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, δεν χάνεις. Δυστυχώς σε μία ανύποπτη φάση, με μεγάλα κενά στην άμυνα, φάγαμε το γκολ και κυνηγούσαμε. Το αποτέλεσμα για εμάς είναι άδικο, αλλά δεν λέει τίποτα. Ξαναμπαίνουμε σε τροχιά κινδύνου και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί έχω πει από την πρώτη μέρα ότι θα πρέπει η ομάδα να σταθεροποιήσει την απόδοσή της και να σταθεροποιηθεί στα αποτελέσματα. Δυστυχώς χάσαμε και τώρα τρέχουμε. Μόνο στο πρώτο 20λεπτο παιξαμε όπως μπορούμε και όπως είχαμε σχεδιάσει. Στο ποδόσφαιρο είναι νόμος. Αν δεν μπορείς να βάλεις αυτά τα γκολ κάποια στιγμή θα το φας. Γι’ αυτό τους είπα ότι αν τυχόν δεν κερδίζουμε, δεν χάνουμε και ποτέ. Δυστυχώς, όμως και οι παίκτες είχαν μεγάλο άγχος. Ήμασταν επιρρεπείς όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Καθοριστικός παράγοντας ήταν το πρώτο 20λεπτο. Είναι η επιτομή των κλασικών ευκαιριών αυτές που χάσαμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ούτε να κλαίμε. Πρέπει να πάρουμε αυτούς τους βαθμούς εκτός έδρας αν δεν θέλουμε να έχουμε προβλήματα στην πορεία».

Ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί το επόμενο Σάββατο 18 Μαρτίου στις 3:00μμ στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών την Καλλιθέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα