Με «φοβερή» βολή στον τελικό του ακοντισμού η Θεοδώρα Αραμπατζή

17:16 15/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το είπε και το έκανε η Θεοδώρα Αραμπατζή.

Η αθλήτρια του Γ.Σ. Σέρρες 93 προκρίθηκε στον τελικό του ακοντισμού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 που πραγματοποιείται στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας με μια… « φοβερή» βολή στα 54,79. Η Σερραία αθλήτρια πήγε στην Πολωνία έχοντας 53.53μ. και τη 16η επίδοση από τις συμμετέχουσες στον ακοντισμό και τελικά πέρασε στον τελικό με πολύ μεγάλο ατομικό ρεκόρ και την 11η επίδοση. Η Θεοδώρα Αραμπατζή μιλώντας στην ΕΡΤ

Σερρών στις 11 Ιουλίου για τον στόχο της στη πρώτη σημαντική διοργάνωση της καριέρας της είχε πει: «ο στόχος μου είναι ένα νέο ατομικό ρεκόρ και μια θέση για τον τελικό».

Στο επίσημο σάιτ της ομοσπονδίας κυριαρχεί η είδηση της πρόκρισης της Σερραίας Αθλήτριας στον τελικό με την παρακάτω δημοσίευση:

«Η Θεοδώρα Αραμπατζή έκανε αυτό που αποτελεί το βασικό ζητούμενο κάθε αθλητή, που μετέχει σε έναν αγώνα. Ξεπέρασε τον αυτό της και το συνδύασε με τη συμμετοχή στον πρώτο μεγάλο τελικό της καριέρας της. Η αθλήτρια του Θωμά Κυριαζή, στην τρίτη ημέρα των αγώνων στο Μπίντγκοζ, έστειλε το ακόντιο στα 54,79 μ. και πανηγύρισε όπως ήταν φυσιολογικό αυτή της την επιτυχία. Η Αραμπατζή τις δύο τελευταίες σεζόν βρίσκεται σε ανοδική πορεία κάτι που φάνηκε και με την παρουσία της στο σημερινό αγώνα. Η αθλήτρια βελτίωσε φέτος τέσσερις φορές το ρεκόρ της, αφού είχε προηγηθεί το 51,16 μ. στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, το 52,90 μ. στα Παπαφλέσσεια, το 53,53 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το 54,79 μ. σήμερα στο Μπίντγκοζ. Πλέον η αθλήτρια έχει κάθε λόγο να σκέφτεται το φράγμα των 55,00 μέτρων.

«Μπορώ ένα ακόμη ρεκόρ»

Η Θεοδώρα Αραμπατζή μιλώντας για την πρόκρισης της στον τελικό είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κατάφερα να πετύχω το στόχο μου και να προκριθώ στον τελικό. Ήταν πολύ ωραία και ένιωθα τέλεια. Αν και αύριο νιώθω όπως σήμερα, τότε πιστεύω πως μπορώ να κυνηγήσω ένα ακόμη ρεκόρ. Στο παρελθόν αντιμετώπισα σοβαρό τραυματισμό στον αγκώνα, όμως, με το κ. Θωμά (σ.σ Κυριαζής) καταφέραμε να δουλέψουμε πολύ την τεχνική και να μειώσουμε στο ελάχιστο τις ενοχλήσεις». είπε η Αραμπατζή.

Keywords
Τυχαία Θέματα