Μαζική συμμετοχή στα Παναγούλεια 2016 και στην «Ειρηνοδρομία»

21:24 25/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στον απολογισμό των εκδηλώσεων «Παναγούλεια 2016» και ειδικά της «Ειρηνοδρομίας», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 με τις συμμετοχές σε όλα τα αγωνίσματα να ξεπερνάνε τις 2.000, προχώρησε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Δήμου δηλώθηκαν:

• Στα 10 χλμ.: 170 συμμετοχές
• Στα 5 χλμ.: 574 συμμετοχές
• Στα 2.5 χλμ.:

1.109 συμμετοχές
• Στα 1.000μ. ΑμεΑ: 35 συμμετοχές
• Στα Kids’ Athletics: 150 συμμετοχές

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δήμος: «Όλοι οι θεσμικοί, τοπικοί και εθελοντικοί φορείς ήταν παρόντες και η συνεργασία τους ήταν καταλυτική για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Ψυχή της Ειρηνοδρομίας για ακόμα μια χρονιά ήταν για ακόμη μια φορά οι δρομείς, οι αθλητές και οι αθλήτριες, οι πολίτες, οι φίλαθλοι, οι μαθητές και οι μαθήτριες και φυσικά οι Εθελοντές και οι Εθελόντριες χωρίς τη βοήθεια των οποίων η Ειρηνοδρομία δεν θα είχε πραγματοποιηθεί.

Η φετινή Ειρηνοδρομία, σε τίποτα δεν είχε να ζηλέψει τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που γίνονται ανά την Ευρώπη. Προσέλκυσε σπουδαίους αθλητές (ακόμα και από το εξωτερικό), είχε συμπαραστάτη καθ’ όλη τη διαδικασία της οργάνωσής της το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και το Σύλλογο εξαιρετικά διακριθέντων αθλητών. Η πρόεδρος των Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, η Ολυμπιονίκης Εύη Μωραιτίδου, και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Περικλής Ιακωβάκης συμμετείχαν στην Ειρηνοδρομία, ξεσηκώνοντας τον κόσμο, θέλοντας να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το συμβολικό της χαρακτήρα.

Η ΕΡΤ2 και η ΕΡΑ ΣΠΟΡ ήταν για ακόμη μια φορά στο πλευρό της Ειρηνοδρομίας, ως χορηγοί Επικοινωνίας».

Σχετικές ειδήσεις:

«Παναγούλεια 2016» με τη διοργάνωση της «Ειρηνοδρομίας 2016» στις 15 Μαΐου (vid)

Παναγούλεια 2016: Με θεατρική παράσταση ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις

The post Μαζική συμμετοχή στα Παναγούλεια 2016 και στην «Ειρηνοδρομία» appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα