Εγκαύματα με ηλεκτρικό σίδερο προκάλεσε 52χρονος στη γραμματέα του

20:17 25/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αναστάτωση προκλήθηκε στη τοπική κοινωνία της Αταλάντης όταν έγινε γνωστή η υπόθεση με τον 52χρονο άνδρα ο οποίος προσφέρει υπηρεσίες στον χώρο της υγείας και προκάλεσε εγκαύματα β’ βαθμού με ηλεκτρικό σίδερο στη γραμματέα του. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος λογομάχησε με την γραμματέα του στο σπίτι της.

Μετά τον καβγά η ίδια επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας της περιοχής για την παροχή πρώτων βοηθειών, λέγοντας,στους γιατρούς,

ότι, άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της για να την κλέψουν, την χτύπησαν και την έκαψαν. Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία η οποία αναζητώντας τα αίτια της υπόθεσης, διαπίστωσε πως η κατάσταση ήταν διαφορετική. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας που διερευνούν την υπόθεση διαπίστωσαν, ότι, ο 52χρονος ήταν αυτός που λογομάχησε μαζί της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια και η γυναίκα να φέρει χτυπήματα και εκχυμώσεις στα χέρια καθώς και εγκαύματα από ηλεκτρικό σίδερο.
Στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο 52χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη με τη κατηγορία πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Κατηγορίες αντιμετωπίζει και η γραμματέας του η οποία κατηγορείται για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση.

The post Εγκαύματα με ηλεκτρικό σίδερο προκάλεσε 52χρονος στη γραμματέα του appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα