Τραυμάτισαν τον πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας

21:11 8/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το χάρο με τα μάτια του είδε ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Β. Σποράδων Ευ. Μπαλατσός, τη Δευτέρα το μεσημέρι όταν δύο άτομα (μάνα και γιός) από ορεινό χωριό στην περιοχή του Ολύμπου, του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν, μέσα στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Οι δύο δράστες, που αναζητούνται πλέον από την Αστυνομία, μετέβησαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας για υποθέσεις λαθροθηρίας που εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη και λογομάχησαν με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ευ. Μπαλατσό. Μιλώντας στην ΕΡΤ

Λάρισας ο κ. Μπαλατσός, δήλωσε ότι η γυναίκα άρπαξε ένα ψαλίδι 30 εκατοστών που είχε πάνω στο γραφείο του και προσπάθησε να τον χτυπήσει. “Μία φορά το ψαλίδι πέρασε δίπλα από το κεφάλι μου και μία δίπλα από την καρδιά μου”, εξήγησε ο κ. Μπαλατσός, σημειώνοντας ότι οι δύο δράστες δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολούν την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή. Οι δύο δράστες που αναζητούνται από την Αστυνομία, τράπηκαν σε φυγή αμέσως μετά το συμβάν, ενώ ο κ. Μπαλατσός, αναμένεται να χειρουργηθεί αύριο Πέμπτη για ρήξη συνδέσμου στον αντίχειρα που υπέστη, καθώς πάλεψε με τους δύο δράστες για να αποφύγει τα δολοφονικά, όπως τα χαρακτήρισε και ο ίδιος, χτυπήματά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα