Μάχη κυβέρνησης – ΝΔ και μέσω διαφημιστικών σποτ (video)

23:47 17/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Και στο πεδίο της επικοινωνίας διασταύρωσαν τα ξίφη τους κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση με την ανταλλαγή σποτ για τα μέτρα και αντίμετρα. «Ποια μέτρα συμφώνησαν να ψηφίσουν» διερωτάται η ΝΔ, με τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντά ότι «αυτή η κυβέρνηση θα βγάλει την χώρα από τη κρίση…».

«Δύο χρόνια πριν χαράξαμε τον δρόμο για την αμφισβήτηση της λιτότητας στην Ευρώπη. Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα η έξοδος από την

κρίση με την κοινωνία όρθια αποτελεί αταλάντευτο στόχο», σημειώνεται στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο παρεμβάλλονται και σχετικά αποσπάσματα από ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. «Δεν κρύψαμε ούτε μία στιγμή τις δυσκολίες. Δεν παρουσιάζουμε success story. Με ειλικρίνεια στεκόμαστε απέναντι στον ελληνικό λαό», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισημαίνει, «καταφέραμε μία συμφωνία με αντίμετρα και μηδενικό δημοσιονομικό ισοζύγιο, επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας που θα μας οδηγήσει στη νέα εποχή» και υπογραμμίζει πως «για πρώτη φορά είναι ορατή η οριστική έξοδος από τα μνημόνια. Για πρώτη φορά είναι ορατή συγκεκριμένη λύση για το χρέος».

Νωρίτερα η ΝΔ είχε δημοσιοποιήσει τρία διαφορετικά βίντεο στα οποία αναφέρονται οι επιπτώσεις που θα έχουν τα μέτρα που ψηφίζονται στη Βουλή σε συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και μισθωτούς, εξαπολύοντας επίθεση κατά της κυβέρνησης και ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα ψηφίσει τα μέτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα