Μ. Σκουλάκης – Τ. Βάμβουκας: Κόντρα για τον Κόμβο Μουρνιών – Γογονή

20:26 29/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα για την έναρξη εργασιών στο έργο «σύνδεση κόμβου Μουρνιών με την πόλη των Χανίων», εξέδωσε η Δημοτική παράταξη ¨Χανιά μαζί για το Δήμο μας¨ με επικεφαλής τον Μανώλη Σκουλάκη. Στην ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι το έργο υπενθύμισε στους Χανιώτες τις τρίχρονες προσπάθειες της πρώην Δημοτικής αρχής για την ωρίμανση και προώθησή του.

Παράλληλα ωστόσο, ο κ. Σκουλάκης ασκεί δριμεία κριτική κατά του νυν Δημάρχου, αφού τον κατηγορεί για οικειοποίηση του έργου με «μαυρογιαλούρικη» πολιτική. ¨Το έργο αυτό δεν είχε εξαγγελθεί επανειλημμένα,

ούτε λίμναζε περισσότερο από μία δεκαετία¨ όπως δήλωσε γιατί απλά ο Δήμος Χανίων ενεπλάκη στην προώθηση του έργου αυτού στις αρχές του 2011 με την εφαρμογή του Καλλικράτη, επισημαίνεται στην ανακοίνωση για να επισημανθεί: Με συνεχείς πιέσεις διεκδικήσαμε και πετύχαμε με αποφάσεις των συναρμοδίων Υπουργείων την ένταξη του έργου στο Π.Δ.Ε με προϋπολογισμό 13 εκατομμύρια ευρώ (Μ. Χρυσοχοΐδης 19/8/2013-Κ.Χατζηδάκης 3/10/2013).
Keywords
Τυχαία Θέματα