«Λύγισε» ο κλάδος του Μετάλλου 
στη Μαγνησία τη διετία 2015-2016

14:38 1/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι μεγάλες απώλειες στον τομέα του μετάλλου στη Μαγνησία, που αποτυπώνουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο το πλήγμα που έχει δεχτεί συνολικά ο κλάδος της μεταποίησης, απασχόλησαν κατά κύριο λόγο την συνάντηση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας με τον Βουλευτή του ΚΚΕ, κ. Κώστα Στεργίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ως συνέχεια των επαφών που ξεκίνησε το Επιμελητήριο Μαγνησίας και το Μεταποιητικό Τμήμα με τους τοπικούς Βουλευτές, προκειμένου να αναδειχθούν τα προβλήματα και να υποστηριχθούν οι αναγκαίες λύσεις για την αναβάθμιση

της Βιομηχανικής Περιοχής Βόλου.

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης και ο Πρόεδρος του Μεταποιητικού Τμήματος, κ. Μιχάλης Σπανός, συναντήθηκαν με τον Βουλευτή Μαγνησίας του ΚΚΕ κ. Κώστα Στεργίου και το μέλος της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ Μαγνησίας, κ. Δημήτρη Αδραχτά.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα ζητήματα της Α’ ΒΙΠΕ, όπως έχουν ήδη αναδειχθεί στις συναντήσεις που έγιναν με τους άλλους Βουλευτές του Νομού, ενώ στην συνέχεια αναλύθηκαν τα προβλήματα του κλάδου της μεταποίησης.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, τόνισε πως η μεταποιητική δραστηριότητα που μέχρι πρότινος αποτελούσε τη «βαριά βιομηχανία» της Μαγνησίας, στην εποχή της κρίσης «ψυχορραγεί». Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, στη διετία 2015 – 2016 τα στοιχεία του

Keywords
Τυχαία Θέματα