Λίγες μέρες έμειναν για να στείλεις τη δική σου πασχαλινή ιστορία

13:13 24/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Έως τις 10/5/2017 περιμένουμε να στείλεις τη δική σου εκδοχή τέλους μίας από τις τρεις ημιτελείς πασχαλινές ιστορίες που βρίσκονται στο site mikroisyggrafeis.ert.gr. Γίνε κι εσύ ένας μικρός συγγραφέας, συνεχίζοντας την ιστορία που θα επιλέξεις, και δες την μετά με το όνομά σου αναρτημένη στο site των Μικρών Συγγραφέων.

Τέσσερις συγγραφείς, οι Κάρμεν Ρουγγέρη, Χριστίνα Κουλουμπή, Βαγγέλης Ηλιόπουλος και Κώστας Στοφόρος,

γράφουν αποκλειστικά για το ert.gr την ημιτελή πασχαλινή ιστορία τους και προσκαλούν τα παιδιά, ηλικίας 6-17 ετών, να γίνουν «Μικροί συγγραφείς» και να δώσουν τη δική τους συνέχεια στην ιστορία…

Επιλέξτε την ιστορία που σας εμπνέει, δώστε τη δική σας εκδοχή για το τέλος της και στείλτε τη έως και τις 10 Μαΐου 2017, στο email [email protected]

Όλα τα παραμύθια αναρτώνται στο site mikroisyggrafeis.ert.gr και το κάθε παιδί μπορεί να εκτυπώνει τη δική του ιστορία-παραμύθι.

Δείτε το τρέιλερ

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, ώρα 14:00, η Γενική Διεύθυνση Νέων Μέσων της ΕΡΤ Α.Ε. θα πραγματοποιήσει ηλεκτρονική κλήρωση και θα προσφέρει 20 παιδικά βιβλία γνωστών εκδοτικών οίκων σε 20 παιδιά που θα έχουν λάβει μέρος στη δράση «Μικροί Συγγραφείς» το Πάσχα.

Γονείς & δάσκαλοι, βοηθήστε τα παιδιά να γίνουν «Μικροί συγγραφείς»! Παρακινήστε τα να εκφραστούν και να δημιουργήσουν με τη φαντασία τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα