Λέσβος: Στη Μυτιλήνη οι βετεράνοι της Bartcelona

13:43 8/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ευκαιρία να δουν από κοντά μεγάλα ονόματα του ένδοξου παρελθόντος της Bartcelona θα έχουν οι φίλαθλοι στη Μυτιλήνη όπου βρίσκονται από χθες οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ιδρύματος της Bartcelona όπως ο Μπαμπακίτα ο Χερέρα, ο Μπλανγκουέρα

Οι παλαίμαχοι άσσοι της ισπανικής ομάδας , βάση του καταστατικού σκοπού τους, δίνουν μόνον φιλανθρωπικούς αγώνες ανά την υφήλιο, χωρίς να αμείβονται . Έτσι λοιπόν μετά από τις επαφές του δημάρχου Λέσβου επισκέπτονται το νησί

προκειμένου να προβάλουν τη Λέσβο που λαβώθηκε από το προσφυγικό αλλά και να τιμήσουν τους κατοίκους της για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την προσφυγική κρίση.

Με βασικό «σύνθημα» “Sport Welcomes” «ο αθλητισμός καλωσορίζει», σήμερα το πρωί οι διεθνείς της μπαρτσελόνα θα επισκεφθούν τον δημοτικό καταυλισμό φιλοξενίας προσφύγων στον Καρρά Τεπέ και ακολούθως σε γήπεδο της πόλης θα προπονήσουν 80 προσφυγόπουλα και 120 ντόπια παιδιά δίνοντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει και απευθύνεται σε όλους ισότιμα.

Το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης θα πραγματοποιηθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνες μεταξύ βετεράνων της μπαρτσελόνα και δημοφιλών βετεράνων παικτών που έχουν διακριθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. H είσοδος στο δημοτικό στάδιο θα επιτρέπεται με πρόσκληση και 3.000 δωρεάν προσκλήσεις διένειμε ο δήμος Λέσβου σε όλο το νησί.

foto: Γιώργος Παπαδόπουλος

Ρεπορτάζ: Μυρσίνη Τζινέλλη

Keywords
Τυχαία Θέματα