Λεφτά… υπάρχουν για τα «λιοντάρια»

22:24 29/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για ευχάριστο λόγο ο Σάκης Αναστασιάδης διέκοψε την απογευματινή προπόνηση των παικτών του Πανσερραϊκού με τον Σερραίο τεχνικό να ανακοινώνει στους παίκτες ότι αύριο αναμένεται να δοθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος θα είναι αυτός που θα δώσει αύριο το… φιλί της ζωής στον Πανσερραϊκό. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού εξασφάλισε τα πρώτα χρήματα για να γίνει ρύθμιση στην εφορία, να

αποκτήσει η ομάδα ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, να εκδοθούν τα δελτία στην ΕΠΟ και φυσικά να δούνε επιτέλους οι παίκτες το… χρώμα του χρήματος και να πάρουν προκαταβολές για τα συμβόλαια που έχουν με το σύλλογο. Η αλήθεια είναι ότι ο Πανσερραϊκός έφτασε σήμερα στο… χείλος του γκρεμού και αν δεν γινόταν το τηλεφώνημα του Κωνσταντίνου Νικόλτσιου ίσως η ομάδα ανακοίνωσε και την… διάλυση της. Τα νέα χαροποίησαν τους παράγοντες που απογοητευμένοι από τις τελευταίες εξελίξεις είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν ότι η ομάδα που πέρασε τα τελευταία χρόνια από χίλια μύρια κύματα και πέρυσι κατάφερε αν και είχε μοναδικό χρηματοδότη τον Χρήστο Κοράκη να βγάλει τη χρονιά σε αντίθεση με άλλες ομάδες και να τερματίσει και στην 7η θέση βρέθηκε τόσο κοντά σήμερα στην καταστροφή. Μην μπορώντας ο ίδιος (ο Χρήστος Κοράκης) να χρηματοδοτήσει το σύλλογο τη φετινή περίοδο και με δεδομένη την αποχώρηση του Λευτέρη Ανδρέου (αν και ήταν αυτός που έβαλε τα χρήματα για να δηλώσει η ομάδα συμμετοχή στο πρωτάθλημα) τα χρήματα που εξασφάλισε ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος ήταν σαν μάννα εξ ουρανού για το σύλλογο αποδεικνύοντας ότι το… λιοντάρι βρυχάται ακόμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα