Λάρισα: Εκτακτη συνεδρίαση της ΕΛΜΕ

10:45 17/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα η ΕΛΜΕ Λάρισας. Οι καθηγητές θα συζητήσουν για τις πρόσφατες εξελίξεις στην εκπαίδευση , τα νέα μέτρα ενώ θα αποφασίσουν για την πορεία του αγώνα τους ενάντια στην «επίθεση που δέχονται τα εργασιακά και μορφωτικά τους διαιώματα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Σημειώνεται ωστόσο πως οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων των Ε.Λ.Μ.Ε. που θα πραγματοποιηθεί

το ερχόμενο Σάββατο 21 του μηνός .
Στο μεταξύ παρέμβαση στην έντονη φημολογία του τελευταίου διαστήματος για απεργία των καθηγητών μέσα στις πανελλαδικές εξετάσεις, κάνει το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών το οποίο σε ανακοίνωση του αναφέρει μεταξύ άλλων « … Οι φημολογίες για υποτιθέμενη απεργία την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων, που αναπαράγονται από τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, λειτουργούν υπονομευτικά για τον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των εκπαιδευτικών…. Μια ενδεχόμενη απεργία μέσα στις εξετάσεις , δεν είναι αυτή τη στιγμή μια πρόταση που έρχεται από τα κάτω , από την πλειοψηφία των καθηγητών»

The post Λάρισα: Εκτακτη συνεδρίαση της ΕΛΜΕ appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα