Σάμος: Δώρισαν ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό στο νοσοκομείο

09:28 17/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Άλλη μια σημαντική δωρεά σε ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό αυτή τη φορά από την τράπεζα ALPHA BANK σε συνεργασία με τη Μη κερδοσκοπική Εταιρεία «Άγονη Γραμμή Γόνιμη», παραδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Νοσοκομείο της Σάμου. Πρόκειται για τη παράδοση ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Μαζί, με στόχο την υγεία»,

παρουσία στελεχών της Τράπεζας, της μη κερδοσκοπικής εταιρείας, του Νοσοκομείου Σάμου, αλλά και του Δήμου Σάμου. Συγκεκριμένα δόθηκαν 8 καρότσια, 3 φορεία, συσκευές θέρμανσης και εξαρτήματα για την υποθερμία, πιεσόμετρα, και μεγάλη ποσότητα υγειονομικού υλικού. Αρχικά τα στελέχη της Τράπεζας καλωσόρισε ο εκτελών χρέη Διοικητή ιατρός κ. Νίκος Κακλαμάνης ο οποίος τόνισε το πόσο σημαντικές είναι οι δωρεές για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου. Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Σάμου κ. Λάζαρος Θεόφιλος ευχαριστώντας γι’ αυτή τη μεγάλη δωρεά την Τράπεζα και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που η συγκεκριμένη δωρεά συμπίπτει με την ανάληψη των καθηκόντων του. Είπε επίσης ότι θέλει να πιστεύει ότι είναι η απαρχή μιας μελλοντικής συνεργασίας.

Η κα Μαρία Παπαγεωργίου, Διευθύντρια Περιφερειακής Δ/νσης Νήσων Αιγαίου και Κρήτης της ALPHA BANK δήλωσε ότι : «Η Τράπεζά μας για 3η συνεχόμενη χρονιά έχει το πρόγραμμα «μαζί με στόχο την υγεία», ένα πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει το 2014 σε συνεργασία με τη ΜΚΕ «Άγονη γραμμή γόνιμη» και στο τέλος του 2016 θα έχουμε προσφέρει βοήθεια σε είκοσι νησιά άγονης αλλά και γόνιμης γραμμής. Τρέχουμε πολλά προγράμματα και σε πολύ δύσκολους οικονομικούς καιρούς συνεχίζουμε τη βοήθειά μας σε νοσοκομεία και αγροτικά ιατρεία. Η τράπεζά μας στέκεται κοντά στον άνθρωπο, στέκεται δίπλα σ’ αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα». Η κα Ελένη Στεργίου Υποδιευθύντρια Δημοσίων σχέσεων της Τράπεζας αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα προγράμματα της Τράπεζας που στόχο έχουν την ανακούφιση των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων . Ο κ. Στέφανος Νόλλας, πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Γόνιμη Γραμμή Άγονη» αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που πραγματοποιείται και συμπλήρωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και σε άλλα νησιά στα οποία καταγράφονται αντίστοιχες ανάγκες . Επίσης τα στελέχη της Τράπεζας την Πέμπτη (19/05), θα βρεθούν στο Νοσοκομείο της Ικαρίας, όπου θα παραδώσουν ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό.

Ρεπορτάζ: Χάρης Ζαβουδάκης

The post Σάμος: Δώρισαν ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό στο νοσοκομείο appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα