Λαϊκός αγώνας δρόμου «Τρέχουμε στον Πηνειό» την Κυριακή 14 Μαΐου

12:57 10/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Λαρισαίων για θέματα αθλητισμού Γ. Κωσταρόπουλος, όσον αφορά την συμμετοχή των πολιτών στον αγώνα «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ». Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Μαΐου στις 10.00 το πρωί και περιλαμβάνει δύο διαδρομές, όπως ανέφερε ο κ. Κωσταρόπουλος. Η πρώτη είναι 4 χλμ. (κυρίως για τα παιδιά) και η δεύτερη 8 χλμ.

Η αφετηρία καθώς και ο τερματισμός, θα είναι η δυτική όχθη, απέναντι από το λιμανάκι του ποταμού.

Η εκδήλωση που έχει πλέον καθιερωθεί στην καρδιά των Λαρισαίων σαν γιορτή των εκδηλώσεων του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με στόχο να αναδειχθεί η ευγενής άμιλλα σαν μέσο συναγωνισμού σ΄ όλες τις μορφές της κοινωνικής δράσης.
Ο κ. Κωσταρόπουλος απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες μας, τους νέους και τις νέες της πόλης, να συμμετάσχουν σ αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή.
Ο αγώνας δρόμου, πρόσθεσε, «είναι μία από τις κορυφαίες αθλητικές δράσεις του Δήμου και προσελκύει κάθε χρόνο και μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων.
Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί, με κέφι και ζωντάνια δίνοντας μία διαφορετική εικόνα στην πόλη και με αυτό τον τρόπο ας στείλουμε το μήνυμα της συναδέλφωσης, της χαράς του αθλητισμού και του ‘’ευ αγωνίζεσθε’’».
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται καθημερινά από τη Δευτέρα 8 έως Σάββατο 13 Μαΐου 08.00 με 13.00, και Τετάρτη 10 Μαΐου 17.00 έως 20.00, στα γραφεία του τμήματος Αθλητισμού, Ρούζβελτ 59 (Χατζηγιάννειο – 1ος όροφος), καθώς και στην Αφετηρία, μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα