Το Επιμελητήριο Αχαΐας αρωγός στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής

12:39 10/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πρόγραμμα Culture & shopping που για τέταρτη φορά υλοποιεί το Επιμελητήριο Αχαΐας φέτος σε συνεργασία με τρεις διεθνείς tour opetators και με επιχειρήσεις της Πάτρας φαίνεται να φέρνει θετικά αποτελέσματα για την πόλη της Πάτρας και τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαΐας, στην ΕΡΤ Πάτρας, Θανάσης Κούστας 322 πτήσεις έχουν προγραμματιστεί μέχρι σήμερα στο αεροδρόμιο του Αράξου με 35 χιλιάδες

τουρίστες από την Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία την Πολωνία και τη Γαλλία και 160 πτήσεις αεροσκαφών με 26 χιλιάδες τουρίστες από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία. Αναμένεται δηλαδή να αφιχθούν πάνω από 61 χιλιάδες συνολικά.

Σε σχέση με πέρσι ο αριθμός των τουριστών φαίνεται να διπλασιάζεται κάτι που δικαιώνει τους διοργανωτές του προγράμματος.

Φέτος έχουν σχεδιαστεί περιηγήσεις των τουριστών στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης αλλά δίνει και τη δυνατότητα στους τουρίστες για αγορές και διασκέδαση στο κέντρο της πόλης.

Ο κ.Κούστας αναφέρθηκε και στα αναμνηστικά που κληρώνει το Επιμελητήριο σε κάθε εκδρομή , όπως λεύκωμα για την πόλη και τοπικά προϊόντα, δώρα που αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις στους επισκέπτες.

Σύνταξη : Αθανασία Σταμοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα