Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

11:59 25/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που περιλαμβάνουν απαγόρευση της κυκλοφορίας, της στάθμευσης και της στάσης των ι.χ αυτοκινήτων. Αυτές θα ισχύουν από την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα:

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου:

Από τις 5.00 τα ξημερώματα μέχρι 13.30 το μεσημέρι , κατά τη διάρκεια της δοξολογίας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται, στους παρακάτω δρόμους,

Αγ.Δημητρίου , στο τμήμα της από την οδό Σουρή μέχρι την οδό Πελοποννήσου.
Κασσάνδρου , στο τμήμα

της από την οδό Αγίου Νικολάου μέχρι την οδό Μακεδονικής Αμύνης.
Μακεδονικής Αμύνης , στο τμήμα της από την οδό Κασσάνδρου μέχρι την οδό Αγίου Δημητρίου.
Σελεύκου , σε όλο το μήκος της.
Αριστοτέλους , στο τμήμα της από Αγίου Δημητρίου μέχρι την οδό Ολύμπου.

Κατά τη διάρκεια της δοξολογίας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου από ώρα 10.30 το πρωί μέχρι ώρα 13.30 το μεσημέρι δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αγ. Δημητρίου, στο τμήμα της από την οδό Λαγκαδά μέχρι την οδό Αγίου Νικολάου.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου:

Από ώρα 10.30 το πρωί μέχρι την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων της μαθητικής παρέλασης, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:

Τσιμισκή, στο τμήμα της από την πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι την οδό Ι.Δραγούμη.
Παύλου Μελά , στο τμήμα της από την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή και σε όλες τις κάθετες οδούς των συγκεκριμένων τμημάτων.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου:

Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί. Από τις 3.00 τα ξημερώματα και μέχρι την ολοκλήρωση της παρέλασης θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση των ι.χ αυτοκινήτων στους παρακάτω δρόμους της πόλης:

Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου
Γ.Παπανδρέου , στο τμήμα της από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Μητρ.Κυδωνιών.
Βασ. Γεωργίου , στο τμήμα της από τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Ν.Γερμανού.
Μ.Μπότσαρη – Καραϊσκάκη – Καλλιδοπούλου, 25ης Μαρτίου, Π.Συνδίκα, Παρασκευοπούλου, Χατζή, 28ης Οκτωβρίου, στα τμήματά τους από τη Λεωφ. Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Στρατηγού Κακαβού
Παύλου Μελά , στο τμήμα της από την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή.
Στρ. Ναπολ. Ζέρβα, καθ’ όλο το μήκος της.
Σουλιώτη, στο τμήμα της από τη Καλλιδοπούλου μέχρι την οδό Στρ.Κακαβού.
Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Μ.Αλεξάνδρου μέχρι τη Λ.Στρατού.

Από ώρα 5.00΄ και μέχρι το τέλος της παρέλασης, λόγω της παράταξης των μηχανοκίνητων τμημάτων, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους της πόλης:

Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου
Γ.Παπανδρέου , στο τμήμα της από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Μητρ.Κυδωνιών.
Βασ. Γεωργίου , στο τμήμα της από τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Ν.Γερμανού.
Από ώρα 7.00΄ σταδιακά και μέχρι πέρατος της παρέλασης, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους της πόλης:

Μ.Μπότσαρη – Καραϊσκάκη – Καλλιδοπούλου, 25ης Μαρτίου, Π.Συνδίκα, Παρασκευοπούλου, Χατζή, 28ης Οκτωβρίου, στα τμήματά τους από την οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Στρατηγού Κακαβού
Παύλου Μελά , στο τμήμα της από την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή.
Σουλιώτη, στο τμήμα της από τη Καλλιδοπούλου μέχρι την οδό Στρ. Κακαβού
Επιπλέον, θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται, στους παρακάτω δρόμους της πόλης:

Αγίας Τριάδος , στο τμήμα της από την Λεωφόρο Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Βασ. Γεωργίου, κατά το χρονικό διάστημα από τις 15.00΄ της 25 Οκτωβρίου μέχρι και τις 15.00 στις 28 Οκτωβρίου.
Στο πάρκινγκ , που βρίσκεται όπισθεν της εξέδρας των επισήμων της παρέλασης επί της οδού Αθαν.Σουλιώτη, κατά το χρονικό διάστημα από τις 16.00΄ της 27ης Οκτωβρίου μέχρι το πέρας της παρέλασης της στις 28 Οκτωβρίου.
Ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες, διακοπές της κυκλοφορίας θα γίνουν και στους γύρω δρόμους.

Keywords
Τυχαία Θέματα