Κρήτη: 26χρονη μαχαίρωσε θανάσιμα γείτονά της γιατί της έκανε παρατήρηση

13:38 11/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Άγριο έγκλημα τα ξημερώματα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μία 26χρονη επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε τον 35χρονο γείτονά της, ο οποίος της έκανε παρατήρηση. Η νεαρή γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι χρόνια χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Ο 35χρονος Αλβανός, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών έπεσε νεκρός από τη θανάσιμη μαχαιριά της 26χρονης. Η νεαρή, γνωστή τοξικομανής, είχε αφεθεί ελεύθερη λίγες ώρες νωρίτερα, από τα δικαστήρια

του Ηρακλείου κατηγορούμενη για ληστεία με περιοριστικούς όρους και κυρίως με αυτόν της υποχρεωτικής παρακολούθησης του προγράμματος του ΚΕΘΕΑ.

Η 26χρονη γύρισε σπίτι της και υπό την επήρεια των ναρκωτικών άρχισε να προκαλεί φασαρία και πάλι στους γείτονές της. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Όταν επέστρεψε έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του γείτονά της προκαλώντας του, φθορές.

Μετά από την παρατήρηση του γείτονά της, η 26χρονη τον μαχαίρωσε στην καρδιά θανάσιμα, με τον άντρα να αφήνει την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο.

Πηγή: ΕΡΤ1

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρυωτάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα