Κρατούσαν ομήρους δύο προσφύγες σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους

12:48 29/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένας 42χρονος από την Βουλγαρία κρατούσε, χωρίς τη θέλησή τους, δύο αλλοδαπούς μέχρι οι τελευταίοι να τους έδιναν το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ ο καθένας.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος δράστης μαζί με δύο συνεργούς κρατούσε παράνομα, περισσότερο από μία εβδομάδα, έναν 32χρονο υπήκοο του Ιράκ και έναν 26χρονο από την Συρία σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους. Για να τους αφήσει ελεύθερους, ζητούσε 2.600 ευρώ και από τους δύο. Το γεγονός κατήγγειλε στην αστυνομία ο αδερφός του Ιρακινού υπήκοου , που διαμένει σε δομή φιλοξενίας .

Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών

, που έγινε από το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντοπίσθηκε το διαμέρισμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στο οποίο εισήλθε ο 42χρονος δράστης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του, βρέθηκαν κλειδωμένοι σε δωμάτιο αυτού, ο 32χρονος αδερφός του καταγγέλλοντα και ένας 26χρονος υπήκοος Συρίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων καθώς και εμπλεκομένων στην υπόθεση συνεργών του

Keywords
Τυχαία Θέματα