Κοζάνη: Βράβευση των εθελοντών του Συλλόγου «σταγόνα ελπίδας», στο Βελλίδειο

13:38 10/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Για το σημαντικό έργο και την κοινωνική του προσφορά, θα βραβευτεί ο Σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών και αιμοπεταλιοδοτών «Σταγόνα ελπίδας» της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης, αύριο Σάββατο, στις 7 το απόγευμα, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνεται στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στην Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ

Κοζάνης, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Σταγόνα ελπίδας» Κώστας Βόμβας, ανέφερε ότι η βράβευση αποτελεί μία ηθική αναγνώριση των προσπαθειών που έχουν κάνει όλοι οι εθελοντές του Συλλόγου, με περισσότερες από 300 αποστολές μέχρι σήμερα, στην οποία συμμετείχαν από 1 έως 6 άτομα που προσέφεραν αιμοπετάλια, σε 1 έως και 3 Νοσοκομεία ταυτόχρονα.

«Φθάσαμε να πληρώνουμε για να προσφέρουμε», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Βόμβας- σε άλλο σημείο της συνέντευξης του στην ΕΡΤ Κοζάνης- υπογραμμίζοντας ότι «ακόμη και η μεταφορά των εθελοντών του συλλόγου στην Θεσσαλονίκη ή τα Γιάννενα για να δώσουν αιμοπετάλια, καλύπτεται από τους ίδιους, οι οποίοι πληρώνουν τις βενζίνες, τα διόδια, τα απαραίτητα γεύματα , αλλά και τους χυμούς»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη : Αντώνης Μαυρίδης

Keywords
Αναζητήσεις
εκδηλωαη αιμοδισιας βελλιδειο
Τυχαία Θέματα