Κοζάνη: Συλλήψεις για ναρκωτικά

09:58 9/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοζάνη: Σύλληψη δυο ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Δυο υπήκοοι Αλβανίας, ένας 31χρονος άνδρας και μία 45χρονη γυναίκα συνελήφθησαν σε περιοχές της Ημαθίας και της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση. Συγκεκριμένα, ο 31χρονος, ο οποίος μετέβη σε περιοχή της Ημαθίας οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 45χρονης, κατελήφθη

να πουλά ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους ενός κιλού και -940- γραμμαρίων έναντι χρηματικού ποσού. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ και -1- κινητό τηλέφωνο. Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 31χρονου και της 45χρονης σε περιοχή της Πιερίας, βρέθηκαν να κατέχουν: 190,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ένα κινητό τηλέφωνο και μια ατζέντα που περιείχε χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Κοζάνη: Συνελήφθησαν δυο άτομα σε περιοχή της Κοζάνης για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Δυο έλληνες ηλικίας 26 και 49 χρόνων συνέλαβαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων – Βελβεντού Κοζάνης, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών. Συγκεκριμένα μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οικία, σε κατάστημα και σε κτήμα του 49χρονου, καθώς και σε δυο οικίες του 26χρονου σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 303,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως δυο μέτρων και είκοσι εκατοστών, εκατόν εβδομήντα επτά γραμμάρια κλώνοι κάνναβης και φύλλα δενδρυλλίων κάνναβης και σύνεργα χρήσης κάνναβης. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων – Βελβεντου Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Keywords
Τυχαία Θέματα