Κοζάνη: Νέες προσπάθειες ανάπτυξης του Μαμάτσειου Νοσοκομείου

11:45 15/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο έπακρο αναμένεται να αξιοποιηθούν οι λιγοστοί πόροι του ΕΣΠΑ, ώστε να προχωρήσει σε φάση υλοποίησης και να γίνει πράξη η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου, προς όφελος των πολιτών της περιοχής, των γιατρών, του νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του νοσοκομείου. Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε χθες (14/11/2016) ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρος Καρυπίδης κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που έγινε για την κατάσταση του Νοσοκομείου, όπου εξετάστηκαν όλες οι περιπτώσεις βελτίωσης των εγκαταστάσεων και της επέκτασής του.

«Η

επιτάχυνση όλων των αναγκαίων διαδικασιών είναι το επόμενο στοίχημα, γιατί η πολιτική βούληση και η αποφασιστικότητά μας είναι δεδομένη» τόνισε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Καρυπίδης.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Σταύρος Γιαννακίδης ο υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ, Αγάπιος Γαβριηλίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, Παναγιώτης Πλακεντάς, ο δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης, ο διοικητής και ο υποδιοικητής του Μαμάτσειου, Γιώργος Χιωτίδης και Σπύρος Τόλιος, ο αντιδήμαρχος Κοζάνης, Κώστας Δεσποτίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διαχειριστικής Αρχής και της ΑΝΚΟ.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα