Κοζάνη: Γίνε και συ Αι Βασίλης

10:18 21/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το δέντρο των ευχών εγκατέστησαν στην Κεντρική πλατεία της Κοζάνης τα μέλη της ομάδας της ΜΚΟ «Αρσις» Κοζάνης για να συλλέξουν με έναν ξεχωριστό τρόπο τα δώρα των παιδιών που οι οικογένειες τους αδυνατούν να προσφέρουν στα παιδιά τους. Το δέντρο των ευχών στα κλαδιά του θα έχει τα γράμματα των παιδιών που απέστειλαν στον Αι Βασίλη και που οι πολίτες θα μπορούν επιλέγοντας τα να πραγματοποιούν την

επιθυμία τους. Τα δώρα που θα αγοραστούν για το κάθε παιδί θα παραδοθούν στο χώρο της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης για να μοιραστούν στην συνέχεια στα παιδιά από τα ξωτικά της οργάνωσης.

Τα γράμματα των παιδιών είναι από μαθητές της Α΄ της Β΄ και της Γ΄ Δημοτικού των σχολείων της Κοζάνης, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, τα οποία επιλέχθηκαν από τους δασκάλους τους. Η πρωτοβουλία, αφορά στην υλοποίηση της δράσης «Γίνε εσύ ο Άι Βασίλης, γίνεται με τη συνεργασία και τη στήριξη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης.

Το δέντρο των ευχών θα βρίσκεται για ολόκληρη την εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα, μετά τις 6 το απόγευμα, κάτω από το ρολόι της κεντρικής πλατείας της Κοζάνης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα