Καλαμάτα: Η καταβολή επιδομάτων στους πλημμυροπαθείς

10:08 21/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκίνησε χθες από το δήμο Καλαμάτας και τα κεντρικά του ταμεία, η διαδικασία καταβολής του έκτακτου βοηθήματος των 586 ευρώ για του πλημμυροπαθείς, στους υπόλοιπους 113 δικαιούχους που δεν το είχαν εισπράξει κατά την προηγούμενη διαδικασία. Επίσης μέχρι την Παρασκευή θα έχουν κατατεθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς τα χρήματα των πρώτων 189 που είναι καταγεγραμμένοι στην αλφαβητική λίστα για το επίδομα των κατεστραμμένων οικοσκευών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Τα χρήματα αυτά δίνονται

μετά τις 500.000 ευρώ που έχουν ήδη φτάσει στο δήμο, ο οποίος ωστόσο με ανακοίνωσή του τονίζει πως δεν επαρκούν για την κάλυψη των βοηθημάτων σε όλους τους πλημμυροπαθείς.

Εξάλλου, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ Καλαμάτας, 235 οικογένειες που περιλαμβάνονται στα αρχεία της Διεύθυνσης Πρόνοιας και είναι χαρακτηρισμένες ως «πιο αδύναμες» οικονομικά, θα μπορούν να προμηθεύονται από 10 κρεοπωλεία της πόλης, τα οποία βρισκονται σε διάφορες περιοχές και οι επωνυμίες τους θα ανακοινωθούν σύντομα, κρέας για τις γιορτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα