Κοζάνη: Εκδηλώσεις Δήμου Βοϊου

09:30 29/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοζάνη: Εκδηλώσεις Δήμου Βοϊου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Βοϊου. Στην Σιάτιστα την Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 9;30 το βράδυ θα δοθεί συναυλία με έντεχνη και ροκ μουσική με το συγκρότημα του Ηλία Μπουρνιώτη στον αύλειο χώρο του διδακτηρίου « Γεώργιος Παπαγεωργίου» . Το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί γιορτή κρασιού στον αύλειο χώρο του διδακτηρίου « Γεώργιος Παπαγεωργίου. Την Κυριακή 31 Ιουλίου στις 6:30 το απόγευμα εκδήλωση – προβολή ταινίας του Σιατιστινού σκηνοθέτη

Κώστα Κουτσολιώτα με τίτλο « Ο χειμώνας» στο πολιτιστικό κέντρο « Άρης και Λίλιαν Βουδούρη» Επίσης συνεχίζονται τα Γλατινιώτικα στην Γαλατινή και το πρόγραμμα περιλαμβάνει : σήμερα Παρασκευή 29 Ιουλίου παρουσίαση παραδοσιακών χορών στις 9 το βράδυ, το Σάββατο 30 Ιουλίου θεατρική παράσταση « Γκόλφω και Τάσος¨» και την Κυριακή 31 Ιουλίου παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα τμήματα του πολιτιστικού συλλόγου Γαλατινής. Στον Πεντάλοφο Βοϊου το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα θα τελεστεί Εσπερινός και περιφορά εικόνας του Αγίου Αθανασίου και ιερού λειψάνου Οσίου Νικάνωρος. Στις 8 το βράδυ παρουσίαση βιβλίου « κατάστιχον της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου 1816- 1913» του κ. Τακαλιού και την Κυριακή 31 Ιουλίου Θεία Λειτουργία το πρωί και στις 11;30 παρουσίαση χορευτικών συλλόγου.

Κοζάνη: Γιορτή (βιολογικού) Φασολιού στο Σισάνι του δήμου Βοΐου

Πλούσιες και γεμάτες φύση και ψυχαγωγία και οι φετινές καλοκαιριάτικες εκδηλώσεις στο Σισάνι «Σισανιώτικα 2016», με τη «Γιορτή Φασολιού Σισανίου» να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών αλλά και των διοργανωτών, οι οποίοι φέτος καινοτομούν προσφέροντας την νόστιμη γνωστή Σισανιώτικη Φασολάδα, από τις βιολογικές καλλιέργειες των νέων παραγωγών του χωριού .

Τα «Σισανιώτικα 2016» ξεκινούν στις 30 Ιουλίου με Λαϊκή βραδιά, τραγούδι, χορό, ξεφάντωμα, σουβλάκι και ρετσίνα στο προαύλιο του σχολείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα