Κοζάνη: Απάντηση δήμου σε δημοσίευμα

11:10 25/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Απάντηση σε δημοσίευμα με τίτλο «Ένα κτήριο – αποθήκη στο κέντρο του Δρεπάνου – Μια ασχήμια που πρέπει να εκλείψει με την κατεδάφισή του», απαντά ο δήμος Κοζάνης. Όπως τονίζει το αναφερόμενο ακίνητο, από το 2006 , είναι ιδιοκτησίας του Γεωργικού Πιστωτικού Συνεταιρισμού Δρεπάνου. Ο Δήμος Κοζάνης έχει εκφράσει τη βούληση και προχωρά σε ενέργειες ώστε όπου είναι εφικτό, τέτοια κτήρια, τα οποία είναι πολλά στο σύνολο του Δήμου, να περιέλθουν στην κυριότητα

του ώστε να λυθούν τυχόν προβλήματα, όπως αυτό που αναφέρεται στην επιστολή. Πρόκειται όμως για διαδικασίες, οι οποίες για να προχωρήσουν απαιτούν αποφάσεις των τοπικών Συνεταιρισμών με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αναφορικά με τα έσοδα από το Πανηγύρι του Δρεπάνου, ο δήμος Κοζάνης αναφέρει ότι φέτος για πρώτη φορά και στο εξής, το μεγαλύτερο μέρος τους χρηματοδοτεί έργα του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Κοζάνης, αποκλειστικά για την Τ.Κ. Δρεπάνου. Για το 2017 το έργο που χρηματοδοτείται είναι η «Βελτίωση Κοινόχρηστων Χώρων Τ.Κ. Δρεπάνου», το οποίο βρίσκεται υπό δημοπράτηση, ύψους 20.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα