Κοζάνη: Ανοιχτές θεματικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Δηλώσεις Τάσου Πολιτίδη

14:14 16/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανοιχτές Θεματικές Εκδηλώσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν παράλληλα με τις Γενικές Συνελεύσεις των Οργανώσεων –Μελών του, διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, το επόμενο διάστημα.

«Οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στην κοινωνία και για το λόγο αυτό καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες, οι φορείς και η αυτοδιοίκηση» τόνισε στην ΕΡΤ Κοζάνης,

ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Πολιτίδης, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην συζήτηση που πρέπει να γίνει , για την αξιοποίηση και την αναπτυξιακή προοπτική που δημιουργεί στην περιοχή το επενδυτικό έργο των 2,5 δισεκ. ευρώ, το οποίο προκύπτει από την πρόσφατη υπογραφή της μονάδας «ΜΕΛΙΤΗ 2» και την συνέχιση του έργου της νέας μονάδας «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 5».

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, αναμένεται να πραγματοποιηθούν από 8 έως και 10 θεματικές εκδηλώσεις και σύμφωνα με το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας, αύριο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα, στο εργατικό κέντρο Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Επιχειρηματικότητα – Απασχόληση – Ανάπτυξη» και Εισηγητή τον κ. Μίμη Δημητριάδη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, στην Καφετέρια Diamond πλατεία Πρωτοχωρίου, θα πραγματοποιηθεί Ανοιχτή Συνέλευση – Συζήτηση με θέμα «Θέσεις και απόψεις για το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ» και Εισηγητή τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γιώργο Ντζιμάνη, ενώ την ίδια μέρα, στις 7 το απόγευμα, στην καφετέρια SPLENDOR στην Πτολεμαϊδα, οργανώνεται Ανοιχτή Εκδήλωση- συζήτηση, με θέμα «Ανεργία – Απασχόληση – Ανάπτυξη» στην οποία θα μιλήσει ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, Μίμης Δημητριάδης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ- Αντώνης Μαυρίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα