Κοζάνη: 43o Φεστιβαλ ΚΝΕ- Οδηγητή

09:54 7/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον ένα αιώνα από την Μεγάλη Οχτωβριανή Επανάσταση τιμά φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» με σύνθημα: «100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισε τον κόσμο «το μέλλον δε θα “ρθει από μονάχο του… αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς»», εμπνευσμένο από στίχους του ποιητή της Επανάστασης, Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι. Το 43ο Φεστιβάλ- ΚΝΕ οδηγητή θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης αύριο Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

. Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν:

Ομιλία από τον Κώστα Αβραμόπουλο, μέλος του Π.Γ της Κ.Ε. του ΚΚΕ
Μουσικό Αφιέρωμα στην Οκτωβριανή Επανάσταση από το συγκρότημα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Συναυλία – λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη.

Εν τω μεταξύ στο 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτέμβρη στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης, ο Παιδότοπος θα έχει τη δική του ξεχωριστή θέση, προσφέροντας στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και παιχνιδιού στα μικρά παιδιά. Οι παιδαγωγοί της ΚΝΕ έχουμε ετοιμάσει και φέτος δραστηριότητες, που συνδυάζουν το στοιχείο της δημιουργίας, της διαπαιδαγώγησης και φυσικά της ψυχαγωγίας, μαθαίνοντας στα παιδιά τις αξίες της αλληλεγγύης και της συνεργασίας.

Το πρόγραμμα του Παιδότοπου περιλαμβάνει:

-18:00 Καλλιτεχνικό εργαστήρι κατασκευών και χειροτεχνίας

-19:00 Μουσικοκινητικά παιχνίδια

-19:30 Διαδραστικό παιχνίδι «Άνθρωπος αυτός ο γίγας». Σκοπό έχει να μάθει στα παιδιά ότι ο άνθρωπος όταν θέλει, όλα τα μπορεί. Είναι αυτός που σηκώθηκε στα δύο πόδια και κυριάρχησε πάνω στη Γη, έτσι και μέχρι το διάστημα έφτασε!

-20:30 προβολή DVD

Στο χώρο θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο με παιδικά βιβλία.

Keywords
Αναζητήσεις
festival kke kozanh
Τυχαία Θέματα