Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ για τις δηλώσεις ευρωβουλευτών της στο Ευρωκοινοβούλιο (video)

17:35 15/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για πολιτικό εξευτελισμό και χυδαιότητα που ξεπέρασαν κάθε όριο κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τοποθέτηση των ευρωβουλευτών της ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο.

Οι τρεις ευρωβουλευτές της ΝΔ έφτασαν στο σημείο να εκλιπαρούν τους Ευρωπαίους να ρίξουν την κυβέρνηση και ξεδίπλωσαν με κραυγαλέο τρόπο την τακτική του σαμποταρίσματος της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κ. Σπυράκη και οι κ. Κεφαλογιάννης και Κύρτσος αμφισβήτησαν

ακόμα και τα οικονομικά στοιχεία που παρουσίασε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Β. Ντομπρόφσκις, τα οποία δείχνουν την ανάκαμψη όλων των δεικτών, ενώ επέλεξαν να συνταχθούν με τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ, επιρρίπτοντας τις ευθύνες για την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης στην ελληνική κυβέρνηση», αναφέρει η Κουμονδούρου.

«Είναι πλέον φανερό πως η ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να εφαρμοστούν τα πιο εφιαλτικά σενάρια για τον ελληνικό λαό. Δυστυχώς, όμως, για τη ΝΔ, τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα τις εκλέγει ο ελληνικός λαός και όχι οι ακραίοι κύκλοι των δανειστών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Απάντηση της ΝΔ

«Οι προπαγανδιστές του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να απολογούνται για όσα εφιαλτικά διέπραξε η κυβέρνησή τους σε βάρος του τόπου, βρίσκουν το θράσος να καταγγέλλουν άλλους», απαντά η ΝΔ στο κυβερνών κόμμα.

«Είναι, όμως, οι ίδιοι που έσυραν τη χώρα στα εφιαλτικά σενάρια του 2015 και οι ίδιοι που τα αναβιώνουν σήμερα. Είναι οι ίδιοι που έλεγαν πως εάν καθυστερήσει η αξιολόγηση «καήκαμε» και οι ίδιοι που καθυστερώντας τροφοδοτούν υπερβολικές αξιώσεις των δανειστών. Είναι οι ίδιοι που επέβαλαν το τρίτο Μνημόνιο, μέτρα 9 δισ. ευρώ, ένα αιώνιο Υπερταμείο και ένα αυτόματο κόφτη μισθών και συντάξεων», προσθέτει η ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα