Κατηγορίες Τραμπ κατά FBI, NSA, MME, X.Κλίντον, για τις «ρωσικές διασυνδέσεις»

16:16 15/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με έξι αναρτήσεις σε διάστημα δύο ωρών στο Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απορρίπτει κάθε «διασύνδεσή» του με τη Ρωσία μετά την παραίτηση του στενού συμβούλου του Μάικλ Φλιν, υπενθυμίζει ότι «η Ρωσία κατέλαβε την Κριμαία επί προεδρίας Ομπάμα» και κατηγορεί την Χίλαρι Κλίντον ότι «με συνωμοσίες σε βάρος του συγκάλυψε τα δικά της λάθη».

The fake

news media is going crazy with their conspiracy theories and blind hatred. @MSNBC & @CNN are unwatchable. @foxandfriends is great!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) February 15, 2017

«‘Εχουν τρελαθεί με τις θεωρίες συνωμοσίας και το τυφλό μίσος τους», συνέχισε ο Τραμπ στο Twitter, «δείχνοντας» κυρίως το CNN και το MSNBC , ενώ αντιθέτως συνεχάρη το συντηρητικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox αλλά και το Bloomberg, «που κάλεσαν την NSA και το FBI, να σταματήσουν να ανακατεύονται στην πολιτική».

Thank you to Eli Lake of The Bloomberg View – "The NSA & FBI…should not interfere in our politics…and is" Very serious situation for USA

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) February 15, 2017

Ο αμερικανός Πρόεδρος κατηγόρησε τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών για «διαρροές που δίνονται παράνομα στους NYTimes, στην Washington Post και άλλα μέσα ενημέρωσης που διασπείρουν ψευδείς πληροφορίες».

ΠΗΓΗ:ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα