Κόντρα Ν.Δ. - ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: Αντιπαράθεση για δήλωση Βούτση περί «μπάτσων»

23:03 3/6/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Ανεβάζει τους τόνους η ΝΔ με αφορμή τον χαρακτηρισμό «μπάτσοι» που χρησιμοποίησαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωσή της τη Δευτέρα αναφέρει ότι και ο Αλέξης Τσίπρας, έχει αποκαλέσει μπάτσους τους αστυνομικούς, έδωσε, μάλιστα, στη δημοσιότητα και το σχετικό βίντεο. Στη Βουλή, θέμα έχει δημιουργηθεί μετά την άρνηση της Σοφίας Βούλτεψη να περάσει από έλεγχο
για όπλα, κατά την είσοδό της.Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ

«Μετά τον κ. Βούτση, που αποκάλεσε «μπάτσους» τους Έλληνες αστυνομικούς, ήρθε και το μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Καλύβης να «διευκρινίσει» ότι ο χαρακτηρισμός αναφέρεται κυρίως στα ΜΑΤ.

Ο κ. Τσίπρας δεν έχει αποδοκιμάσει τα στελέχη του, μια που και ο ίδιος θεωρεί τους αστυνομικούς «μπάτσους»!

Και για του λόγου το αληθές: http://www.veoh.com/watch/v2650414G8Zp3mn6

(χρόνος: 59:07, ON CAMERA Αλ. Τσίπρας «Μετά δε θα μας σώνουν ούτε οι κάμερες ούτε η καταστολή ούτε οι οπλισμένοι μπάτσοι σε κάθε γωνία, σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο»).

Ευχόμαστε, έστω και τώρα, να συνετιστούν στο ΣΥΡΙΖΑ».

Μήνυση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτση από το σωματείο των Ειδικών Φρουρών

Μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Νίκου Βούτση για τις δηλώσεις του περί «μπάτσων» και «μπράβων», προτίθενται να υποβάλλει στην εισαγγελία το σωματείο Ειδικών Φρουρών της ΕΛΑΣ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα.

Στην ανακοίνωσή τους οι Εδικοί Φρουροί αναφέρουν: «Είμαστε αναγκασμένοι, προασπιζόμενοι την τιμή και την υπόληψη όλων μας, να στραφούμε ποινικά σε βάρος του κ. Βούτση για τις συκοφαντικές και πάντως προσβλητικές δηλώσεις του σε βάρος όλων των υπηρετούντων στα σώματα ασφαλείας».

Σχετική είδηση: Άρνηση της Σ. Βούλτεψη να ελεγχθεί η τσάντα της για οπλοφορία
Keywords
Τυχαία Θέματα