Κομοτηνή: Εγκαίνια Στέγης Αγάπης για ανθρώπους χωρίς σπίτι

19:00 18/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η λέσχη Λάϊονς πραγματοποιεί αύριο το απόγευμα στις 5:30 μ.μ.τα εγκαίνια της Στέγης Αγάπης, στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Χαρισίου Βαμβακά στην Κομοτηνή.

Την τελετή αγιασμού του κτηρίου θα κάνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, Παντελεήμων.
Πρόκειται για δομή που επιχειρεί να ανακουφίσει οικογένειες που έχουν χάσει το σπίτι τους, για οποιουσδήποτε λόγους είτε χρεών είτε από πυρκαγιά. Στη δομή θα φιλοξενούνται 6 μήνες μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά του σπιτιού,

ή να βρεθεί νέο ασφαλές καταφύγιο.
Για την λειτουργία της δομής αυτής πρωτοστάτησε η λέσχη Λάϊονς, ωστόσο συνέβαλαν οι δύο βαθμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι παραγωγικοί φορείς, οι επαγγελματίες της περιοχής, αλλά και οι πολίτες της περιοχής.

Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής η πρόεδρος της Λέσχης Λάϊονς, Ζωή Κοσμίδου, τα άτομα που χρήζουν φιλοξενίας μπορούν να απευθύνονται και στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής και να κάνουν αιτήσεις. Κάλεσε δε τον κόσμο να συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις που θα κάνει η Λέσχη, για την ενίσχυση του ταμείου της Στέγης Αγάπης, όπως το φιλανθρωπικό γκαλά στις 28 Μαΐου στην Κομοτηνή.
«Υπάρχουν σκέψεις και για υλοποίηση δράσεων στη Γειτονιά της Στέγης Αγάπης, όμως δεν θα αποκαλύψουμε κάτι άλλο προς το παρόν», τόνισε καταλήγοντας η κ. Κοσμίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα