Ηράκλειο: Εργατικό ατύχημα με 4 τραυματίες

12:04 16/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σοβαρό εργατικό ατύχημα με τέσσερις τραυματίες, από τους οποίους ο ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, σημειώθηκε στις 10.30 σήμερα το πρωί στο κέντρο του Ηρακλείου, στην οδό Παπαγιαμαλή, κατά τη διάρκεια εργασιών τοποθέτησης συστήματος εξαερισμού σε εστιατόριο.

Το ατύχημα έγινε όταν υποχώρησε το μικρό μπαλκόνι στο οποίο βρισκόταν οι τέσσερις εργαζόμενοι, που έπεσαν στο κενό από ύψος περίπου 10 μέτρων.
Στην περιοχή επικράτησε πανικός, περαστικοί πήγαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έφτασαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ο ένας από τους τραυματίες, διασωληνώθηκε αμέσως και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο φέροντας κατάγματα, και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Οι άλλοι δύο σοβαρότερα τραυματισμένοι φέρουν κατάγματα στα άκρα και ο ελαφρύτερα έχει μόνο θλαστικά τραύματα. Το σημείο του ατυχήματος αποκλείστηκε αμέσως από την αστυνομία, ενώ έφτασαν στελέχη της επιθεώρησης εργασίας.
Ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Γιάννης Βρέντζος, που βρέθηκε στο χώρο του ατυχήματος, δήλωσε ότι δεν είχε ληφθεί κανένα προστατευτικό μέτρο για τους εργαζόμενους, χαρακτηρίζοντας εγκληματικό το γεγονός ότι εργαζόταν πάνω σε σαθρά μπαλκόνια.

The post Ηράκλειο: Εργατικό ατύχημα με 4 τραυματίες appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα