Κομοτηνή: Κυκλώπειες διαδρομές

11:47 24/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ραντεβού στη Μαρώνεια δίνουν για 6η συνεχή χρονιά Μοτοσυκλετιστές από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία κ.α. Περισσότεροι από 800 μοτοσυκλετιστές από την Παρασκευή, 26 Αυγούστου έως την Κυριακή, 28 Αυγούστου διασκεδάζουν στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις της Μαρώνειας γνωρίζοντας καλύτερα τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Το πρόγραμμα, σύμφωνα με την κα Ιωάννα Πουρνάρα,εκπρόσωπο του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κομοτηνής, περιλαμβάνει: λαϊκά τραγούδια, καραόκε , Ροκ

Ήχους , αλλά και την πρώτη επίσημη συνάντηση γυναικών μοτοσυκλετιστριών. «Θα είναι η πρώτη συνάντηση μοτοσυκλετιστριών. Ήδη από Ροδόπη έως Καβάλα περισσότερες από είκοσι μοτοσυκλετίστριες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής » Στόχος αυτής της συνάντησης είναι να αναπτύξουν και να προωθήσουν το γυναικείο μοτοσυκλετισμό σε αθλητικό και τουριστικό επίπεδο, έτσι ώστε να δημιουργηθούν δυνατότητες για την συμμετοχή των γυναικών σε όλες τις δραστηριότητες που έχουν σχέση με τον μοτοσυκλετισμό. Όπως σημειώνει η κα Πουρνάρα, ίσως, έτσι αντιληφθούν όλες οι γυναίκες ότι η οδήγηση μοτοσυκλέτας είναι ένα εύκολο θέμα και όχι τόσο δύσκολο, όσο πιθανώς υποθέτουν.

Πρόσφατα, σε συνάντηση της Πανελλήνιας Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, στην Καβάλα, σύμφωνα με τον κ. Παναγιώτη Καλαϊτζή, έφορο της ΜΟΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα