Κομοτηνή: ΕΡΤ Δελτίο Ειδήσεων 22-06-2016

08:22 22/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Πρωτογενής Τομέας
Δ. Μιχαηλίδης: «Αγρότες, εκφραστείτε για την 2η Αναθεώρηση της ΚΓΠ»
Όλους τους Αγρότες καλεί να εκφρασθούν για την ενδιάμεση Αναθεώρηση της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής για το 2017, καθώς η Ελληνική Πολιτεία θα πρέπει να καταθέσει το κείμενο των προτάσεων έως τις 2 Αυγούστου 2016, ο γνώστης των Αγροτικών θεμάτων και Συνεργάτης στα Αγρονέα, Δημήτρης Μιχαηλίδης.
Ο κ. Μιχαηλίδης μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής απηύθυνε δραματική έκκληση σε όλους τους Αγρότες να συστήσουν έστω μικρές ομάδες διαλόγου και να διατυπώσουν

τις απόψεις τους, εν μέσω ακόμη της αιχμής της δουλειάς τους.
«Δυστυχώς όλοι ασχολούνται με το θέμα των επιδοτήσεων και όχι την ουσία του θέματος της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής, που είναι ότι οι άμεσες ενισχύσεις να καταβάλλονται μόνο στους κατά κύριο επάγγελμα Αγρότες και σε αυτούς που καλλιεργούν το 100% των στρεμμάτων τους. Τα υπόλοιπα χρήματα θα πρέπει να διατεθούν για την οργάνωση των Αγροτών, τις συλλογικές τους δράσεις, τα τοπικά σύμφωνα ποιότητας, στις εξαγωγές, στις ΚΟΙΝΣΕΠ, αλλά και στο ταμείο Αγροτικής Οικονομίας», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Μιχαηλίδης.

Ευρωκοινοβούλιο
Ένα καφενείο στην Ευρωβουλή
Ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα το διήμερο εκδηλώσεων με τίτλο «Ένα Καφενείο Γεμάτο Ελληνικά Προϊόντα» που διοργανώνει στις 27 και 28 Ιουνίου στις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου για την προβολή και προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό, την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται σε μια σειρά από δράσεις που έχει ήδη αναλάβει ο Έλληνας ευρωβουλευτής και πρόκειται να συνεχίσει κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Ευρωκοινοβούλιο, με στόχο την αναθέρμανση της ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα