Κομοτηνή: ΕΡΤ Αθλητική ενημέρωση

10:14 27/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αθλητική ενημέρωση

Την Κυριακή η 5η αγωνιστική των πλέι οφ για τη Γ΄ Εθνική

Με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής συνεχίζονται την Κυριακή στις 5μμ τα πλέι οφ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου, με όλες τις ομάδες του 1ου ομίλου να είναι μέσα στο κυνήγι της ανόδου. Στην Ξάνθη, ο πρωτοπόρος Ορφέας Ξάνθης υποδέχεται τη 2η της βαθμολογίας Δόξα Προσκυνητών, ενώ στην Καβάλα ο Ηρακλής

Καβάλας θα υποδεχθεί την ΑΕ Διδυμοτείχου, σε ένα παιχνίδι τελικό και για τις δύο ομάδες.

Διοργάνωση 1ου Φοιτητικού Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης εγκαινιάζει το Πρόγραμμα Αθλητικών και Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων του, με τη διοργάνωση και διεξαγωγή του 1ου Φοιτητικού Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης. Το τουρνουά θα λάβει χώρα στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης.
Τη συμμετοχή τους στο τουρνουά έχουν δηλώσει 8 ομάδες φοιτητών, από διάφορα Τμήματα του Δ.Π.Θ., εκπροσωπώντας όλες τις πόλεις στις οποίες εδρεύει το Ίδρυμα: 7 ανδρικές και μία μεικτή (ανδρών-γυναικών).Το Σάββατο 28 Μαΐου θα διεξαχθούν οι προκριματικοί αγώνες (12:00-17:30), την Κυριακή 29 Μαΐου οι ημιτελικοί (12:00-14:00) και ο τελικός (15:30-17:00), ενώ στο ενδιάμεσο των τελικών θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός σουτ τριών πόντων και παρουσίαση του αγωνίσματος της καλαθοσφαίρισης με αναπηρικό αμαξίδιο.

The post Κομοτηνή: ΕΡΤ Αθλητική ενημέρωση appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα