Κομοτηνή: Η καθημερινότητα μιας πωλήτριας

09:18 23/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Ο αγώνας ο δικός μας είναι δύσκολος» δηλώνει η κα Ντίνα Μπακαλάκη. Όχι άδικα έχει ήδη τρεις δεκαετίες ως εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα. «Έχω ξεκινήσει από τα είκοσι μου χρόνια να εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι χρειάζεται προσπάθεια καθημερινή» δηλώνει με τη σοφία της εμπειρίας τώρα πια.

«Η αρχή ήταν να γίνει, όλα τα άλλα ακολουθούν. Αν γίνει η αρχή μετά το ένα φέρνει το άλλο και τα χρόνια περνούν με την εμπειρία να αποκτάται και η εργασία να μην σε φοβίζει πια» δηλώνει αποκαλύπτοντας πως εκείνο που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι να είναι σωστή απέναντι στον

εργοδότη της και στους πελάτες. «Να ειμαι μια σωστή πωλήτρια» λέει απλά και χαμογελά στην θέα του πελάτη που μπαίνει στο χώρο.

Η έλλειψη επιλογών, το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλές δουλειές στη Ροδόπη προκαλεί ανασφάλεια, τόσο στην ίδια, όσο και στους υπόλοιπους εργαζόμενους,. Όπως παρατηρεί όλοι ζούν με την ανασφάλεια της εποχής. Όσον αφορά στους νέους άνεργους η κα Μπακαλάκη σπεύδει να προσθέσει «Να μην το βάζουν κάτω και να προσπαθούν. Ανεξάρτητα από το αντικείμενο των σπουδών τους. Το σημαντικό είναι να προσπαθούν. Να δουλέψουν, να κάνουν την αρχή, μέχρι να έρθει αυτό που θέλουν πραγματικά.»
Φώτο: Κομοτηνή Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Keywords
Τυχαία Θέματα